Egyéb

Hatosikrei születtek a párnak, így néznek ki 34 év után a lányok

 

 

 

1983. november 18-án a Walton házaspár élete a szokásosnál is jobban megváltozott, amikor kiderült, hogy szülők lesznek, mégpedig hatszorosan. A Walton hatosikrek voltak az elsők a világon, akik gond nélkül megszülettek.

 

 

 

 

 

Janet, az édesanya még ma is emlékszik arra, hogy a szülés napján milyen kellemes meleg volt az idő, és, hogy elakadtak az autójukkal egy kamion mögött, amiről leesett egy szőnyeg, mivel nem rögzítették megfelelően.

 

 

 

Ma, 34 év után a Walton házaspár tagjai nagyszülők lettek. Az újdonsült nagymama alig merte megfogni az unokáját, hiszen olyan törékenynek vélte, és nem hitte el, hogy 3,3 kg-t nyom, noha közbe az ő lányai éppen hogy elérték az 1 kg-os súlyt annak idején.

Ezelőtt 34 évvel sokként érte Janetet és Grahamet az, hogy 6 gyerekük fog születni, akik mind lányok lesznek. Ekkor a fiatal édesanya eldöntötte, hogy csak a gyerekek nevelésével szeretne foglalkozni, a férj pedig egy éves szabadságot vett ki, hogy segíteni tudjon a gyerekek nevelésében.

Az újszülött ikrek életük első 6 hetét az intenzív osztályon töltötték, akikre nagyon nagy feladat várt, hiszen 2 éven keresztül a 24 órából kb. 2-3 órát tudtak alvással tölteni.

 

 

 




 

 

Nemrég kiszámolták, hogy az első évben közel 11 ezer pelenkát kellett vásárolniuk a lányoknak. Graham ma is emlékszik, hogy a lakásban folyamatosan mosószer- és hintőporillat uralkodott.

Mikor sétálni mentek, mindkét szülő két babakocsit tolt egy-egy gyerekkel, de a karjukra is jutott egy lányból. Egy év múlva Graham visszament dolgozni, mint dekorációs festő. Janet megszegve ígéretét, pár év múlva munkába állt, és egy újszülött osztályon dolgozott. Még pár hónap volt hátra a nyugdíjig, mikor kiderült, hogy Janet nagymama lesz.

 

 

 

Alább egy dokumentumfilm révén ismerhetsz még több részletet az ikrekről és szüleikről.

 

 

 

 

 

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?