Egyéb

A férfi 24 órával azután nyert a lottón, hogy elbocsátották a munkahelyéről

Ez Antonio és Yazmin története, egy spanyolországi Gran Canaria-i házaspár, akik munkanélküliségük után megnyerték a Loteria Nacional jackpotját.

Ez a nyeremény a pár szerint „áldás volt”, mert Antoniót éppen akkor rúgta ki a főnöke, aki közölte vele, hogy munka hiányában nem tudja tovább foglalkoztatni.

Bár nem tudták, mi fog történni a munkahelyük elvesztése után, a házaspár elmondta, hogy 24 órával azelőtt, hogy megtudták, hogy nyertek a lottón, azzal az illúzióval feküdtek le, hogy nyernek valamit, „valami apróságot”, ami lehetőséget ad nekik egy ház megvásárlására, mivel hosszú ideje bérelt házban éltek.

Yazmin elmondta, hogy akkor tudták meg, hogy ők a nyertesek, amikor a tévét nézték, és meghallották a számozást. Antonio azt kiáltotta, hogy „mi jövünk!”, és ezután sírni kezdtek a meghatottságtól.

A házaspár megemlítette, hogy az egyik első dolog, amit a nyereményből tenni fognak, hogy megveszik azt a házat, amelyet a sokéves munka ellenére soha nem tudtak megszerezni, valamint segíteni fogják a családjukat, akik soha nem hagyták el őket, és mindig ott voltak mellettük.

Antonio és Yazmin a lottó jackpot nyertesei voltak, amely 161,42 millió eurót osztott ki a Lottóból a nyertes sorozatban, és bár nem nyerték meg a teljes összeget, nem elhanyagolható 400 000 eurós összeg sem.

forrásvia



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?