Egyéb

Idill helyet rémület: el sem hiszi, mit talált új háza alatt ez a házaspár – videó

A colorádói Elizabethben egy látszólag teljesen átlagos házat vett meg a házaspár, azonban új otthonukban korántsem lett olyan idilli az élet, mint ahogyan elképzelték.

 

A Rushmore utca végén álló házat Shannon McFadden és Royce Robins 2018 novemberében vásárolta meg, egy darabig minden szépen és nyugodtan zajlott. A tavasz megjelenésével azonban megdöbbentő dolog történt: kígyók bukkantak fel mindenhonnan– írja a 24.hu.

A kígyók a terasz deszkái között dugták ki a fejüket, majd kint mindenütt ott voltak, később pedig a házba is bekúsztak. Veszélyt szerencsére nem jelentettek sem a párra, sem a házi kedvencekre, ugyanis siklók voltak a titkos lakók, de tömegesen jelentek meg és mindent elleptek.

A házaspár szakértők segítségét kérte, és mint kiderült 150 sikló lakott a ház alatti hatalmas kígyófészekben. A kígyókat eltüntették, betonból épült új teraszuk és kerti fészerből is újat szereztek, de mire teljesen megszűnt a csúszómászók okozta probléma, már közel nyolcezer dollárral, azaz két és félmillió forinttal lettek kevesebbek.

Colorado állam törvényei szerint sem a tulajdonos, sem az ingatlanügynök nem titkolhatnak el semmilyen részletet az eladásra kínált ingatlanról, így Shannon és Royce szeretné visszakapni az erre elköltött összeget.

 


 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?