Celeb / Híresség

Ilyen nincs! Alekosz tényleg kikönyörögte az ingyenklímát, már be is szerelték nála a készüléket – fotók

Alekosz nem a levegőbe beszélt, tényleg kikunyerálta magának az ingyenklímát. A készüléket már be is szerelték nála a szakemberek.

 

 

 

Mindössze öt nap telt azóta, hogy Alekosz egy pályázatot hirdetett meg közösségi oldalán, melynek lényege annyi volt, hogy ingyenklímát követel magának, mivel sztár, emiatt pedig úgy érzi, hogy a szakmában elhelyezkedő rajongói megajándékozhatnák eggyel.

Ugyan a hír valóban zajos sikert aratott a médiában, kezdetben mindenki azt gondolhatta, hogy egyszerű tréfáról van szó, pár órával később azonban az izomceleb bejelentette, hogy máris 11 különböző cég jelentkezett nála, melyek egytől egyig vállalnák, hogy ingyen beszerelnék nála a készüléket.

Nos, ma reggel 9-kor meg is történt a feldolgozhatatlanul bizarr esemény, a szerelők megérkeztek, munkához láttak, Alekosz pedig bőrfotelében hátradőlve, whiskyt szürcsölgetve követte az eseményeket.

Alekosz a munka kezdetétől rendkívül aktív volt, feszülten figyelte a munkásokat / Fotó: Knap Zoltán
Alekosz a munka kezdetétől rendkívül aktív volt, feszülten figyelte a munkásokat / Fotó: Knap Zoltán

Arról, hogy ez, hogy történhetett meg, magukat a szakembereket kérdezte a Blikk a helyszínen, a görög hős érdi otthonában:

„Alekosz karaktere mostanra azt gondolom, hogy kikerülhetetlen lett. A klímával kapcsolatos felkérését mi is az interneten, különböző cikkekben láttuk. Mi egyébként is nagyon szeretjük az ő figuráját, az pedig ahogy leírta, hogy milyen fogadtatásban lenne részünk, annyira humoros volt, hogy azonnal felvettük vele a kapcsolatot.

Mi azt kommunikáljuk, hogy nem csak kapni jó, de adni is. Ezért döntöttünk úgy, hogy adunk Alekosznak ingyen egy klímát, ő pedig segít nekünk abban, hogy egy gyermekkórházhoz is eljuttathassunk egy ilyen készüléket, ezzel segítve az ott élő gyerekek mindennapjait.

Nyilván mérlegelni, kockáztatni kell, ha az ember belevág egy ilyen dologba, de azt látjuk, hogy Alekoszt sokan követik, szeretik az emberek, hogy van egy ilyen jelenség, beszélnek róla… kíváncsian várjuk, hogy milyen lecsapódása lesz ennek az egésznek” – nyilatkozta lapunknak Nagy Martin, a MA-építeam IT és Marketing vezetője.

Az izomceleb magát a készüléket is felkapta / Fotó: Knap Zoltán
Az izomceleb magát a készüléket is felkapta / Fotó: Knap Zoltán

A szürreális történettel kapcsolatban magát a főhőst, Alekoszt is megszólaltatta a Blikk, ő azonban már szerénységet nem ismerve nyilatkozott váratlan ajándékáról.

„Az én szintemen teljesen reális volt, hogy ezt meg fogom kapni. Megsértődtem volna, ha ez nem történik meg, egyszerűen azt gondoltam volna, hogy valami ebben az országban nem működik. Egy színész, egy sztár mindent az ilyen kinyilatkoztatásokért, rajongásért, szeretetért csinál. Azt gondolom, hogy a személyem iránt még soha ilyen rajongás nem volt tapasztalható, mint az utóbbi időben, és ennél lesz még feljebb! Vannak terveim, nagy dolgok jönnek” – zárta gondolataival az ünnepélyes beszerelést a celeb.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?