Celeb / Híresség

Döbbenetes állítás: egy megcsalás vetett véget Berki Krisztián és Mazsi kapcsolatának

Egy kínos beszámoló látott napvilágot, amelyben Berki Krisztián egyik barátja számol be a nemrég elhunyt izomceleb és Mazsi kapcsolatáról, amiről mindenki tudta, hogy nem felhőtlen, ám amit most Berki barátja közölt, arra talán senki nem számított: Mazsi és Krisztián egy harmadik fél miatt szakíthattak.

 

 

 

Az utóbbi napokban körüljárta a médiát a feltételezés, amely szerint Berki Krisztián többször is erőszakosan lépett fel Mazsival szemben, sőt, egyszer még hason is rúgta a feleségét. A most felbukkanó barát szerint ez aljas rágalom: elmondta, hogy erőszak nem volt közöttük.

Nem is Mazsi küldte el otthonról Krisztiánt?

Az elhunyt celebhez közel álló barát szerint a szétköltözést nem is Mazsi kezdeményezte, hanem Krisztián:

Nekem elmondta, azért, mert úgy gondolta, hogy a felesége megcsalja

– monda el Krisztián barátja.

A dolog miatt Berki Krisztián depressziós lett, volt, hogy napokig ki sem tette a lábát a lakásából. Sajnos, ekkor már egyre többször került a pohár is a kezébe. Krisztián barátja ugyan nem biztos benne, hogy a férfi, akivel Mazsi még Krisztián életében együtt lehetett, ugyanaz a személy-e, mint akivel az özvegy mostanában randizik, ám annyit elmondott, hogy a nő állítása, miszerint Berki halála napján randizni készültek, csak mese, „de sajnos nincs itt a másik fél, hogy elmondhassa saját igazát”.

Krisztián barátja szerint Mazsi oldala ferdít a valóságon, és a celeb édesanyjának volt igaza

„Renáta (vagyis Mazsi) még a szakítás után sem hagyta őt békén, mert a pénze persze, kellett neki. Állandóan ment, üvöltözött, követelőzött, ennek sok fültanúja volt” – emlékezett vissza a barát, majd hozzátette: „Azt gondolom, Krisztián édesanyja lerántotta a leplet a menyéről.

Aki ismeri, tudja, hogy Júlia leírása pontos. Én is úgy láttam, hogy Renáta nem a háziasszonyok gyöngye, és nemhogy főzött volna, egy kenyeret nem kent meg az urának soha” – fakadt ki indulatosan Krisztián barátja a Story Magazinnak.

Berki Krisztián barátja szerint Mazsi nagyon hamar elfelejtette, hogy milyen boldog is volt, amikor a celeb egyáltalán szóba ált vele, és hamar hozzászokott a jó élethez, a jómódú barátokhoz. Végül kimondta: „Szerintem ő tesz a gyászra” . Hozzátette: csak azt sajnálja, hogy neki kell megvédenie Krisztiánt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?