Celeb / Híresség

Itt a búcsú ideje: ByeAlex elköszönt az X-Faktortól

Bár tavaly ősszel megkezdte a toborzást az RTL Klub az X-Faktor következő évadára, ByeAlex most – a sajtóhíreket megerősítve – elismerte, hogy idén nem indítja el a kereskedelmi csatorna az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutatóját.

 

 

 

Korábban a Blikk is megírta, hogy az RTL Magyarország 2023-ra már beharangozta a show-műsor 12. évadát, ám pénteken a csatorna is megerősítette a híreszteléseket: az X-Faktor egy ideig szünetre vonul, helyette a The Voice című, korábban a TV2-n futó tehetségkutató kerül a képernyőre.

Erről a csatorna egy Facebook-posztot is megosztott:


Ez ügyben ByeAlex is írt a közösségi oldalára, ahol nehéz szavakkal, de ő is búcsúzott az X-Faktor mentori székétől és a műsortól.

Mostanra, gondolom, többen is találkoztatok a hírekkel, miszerint idén a Faktor elmarad. Ez így igaz; nem lesz idén

– írta ByeAlex.

Kiemelte: „Nem véletlenül volt már a mondandóm tavaly a műsor végén is tulajdonképpen egy búcsú, hiszen én már év végén is jeleztem a csatorna felé, hogy elfáradtam; részemről a hat évadot komolyan vettem, rengeteg dalt (slágereket) írtam meg ez idő alatt, utat mutattam sok fiatalnak – néhányan aztán lehet, másként látták –, és négyszer győztem is a versenyzőimmel” – írta az énekes, majd így folyatta:

„Úgy éreztem, nincs bennem több, pihennem kell, a műsortól el kell köszönöm, mert ugyan nem lustálkodtam a hat év alatt sem, mégis a 2020-as évem volt a legtermékenyebb zeneileg, pont az, amikor nem volt X-Faktor a covid-helyzet miatt.

Ezt észre kell vennem.

ByeAlex a The Voice kapcsán biztos benne, hogy az RTL sikerre viszi majd az új műsort is és „az X-Faktornak is jót tesz majd egy kis pihenő”.

„Én a részemről úgy gondolom, egy olyan progresszív zenei realityt készítettünk a hat év alatt, ami az őrültségei ellenére megreformálta a tehetségkutatók történelmét itthon. Én a részemről most még többet tudok saját zenékkel foglalkozni és írni tovább a könyvemet” – fogalmazott ByeAlex.

sziasztok emberek!

mostanra gondolom többen is találkoztatok a hírekkel, miszerint idén a faktor elmarad. ez így igaz;…

Posted by ByeAlex on Friday, February 3, 2023

„A The Voice a világ egyik legsikeresebb tehetségkutató műsora. Nem csináltam statisztikát, de szerintem pillanatnyilag ez az a műsor, amely a legtöbb országban éppen látható, nagyon sikeres. Biztos vagyok benne, hogy a magyar változat is el fogja nyerni a nézők tetszését, és legalább akkora siker lesz a The Voice az RTL-en, mint amilyen az X-Faktor volt” – mondta az új tehetségkutató kapcsán a Fókusznak Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója.

A Fókusz riportját itt tudja megtekinteni:

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?