Celeb / Híresség

Előkerültek Dundika meztelen képei, Majka feleségéért még Hugh Hefner is rajongott

Majoros Hajnalka teljesen meztelenre vetkőzött egy férfimagazinnak, még Hugh Hefner is felfigyelt rá.

 

 

 

Dundikát hat napig látta vendégül a híres-hírhedt Beverly Hills-i kastélyában a Playboy cézára, aki a kedvencei közé is beválogatta az igencsak dekoratív hölgyet. Majoros Hajnalka akkor azt mondta, hogy magát a palotát nem találta otthonosnak, de szívesen beköltözött volna Pamela Anderson hálószobájába.

„Minden rózsaszín volt, borzasztóan kényelmes, hatalmas ágyakkal, ott szívesen laktam volna. De én amúgy a modern bútorokat szeretem, és hát Hefner, ugye, nyolcvan éves”

Mikor Hugh Hefner 2017 szeptemberében meghalt, Majoros Hajnalka ezzel a közös fotóval búcsúzott a Playboy koronázatlan királyától:

Dundika egy ideje már teljesen hátat fordított a meztelenkedésnek, de annak idején levetkőzött egy férfimagazinnak. Ezek a pikáns felvételek még ma is elérhetők az interneten, amiken nemcsak a méretes, fedetlen keblei, de a szentély is jól látszódik.

Bizonyára sokan úgy vélik, hogy Majka megfogta az Isten lábát Dundikával, de ez fordítva is igaz. A házaspár már 2006-os megismerkedésük óta boldog egymás mellett, napokig tartó lagzijuk pedig a 2022-es év egyik legnagyobb celebeseménye volt.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?