Celeb / Híresség

Szerelők, figyelem: Alekosz ingyenklímát követel magának, mert sztár – „Kérésem indokolt, szerény, és nem pofátlan. Kérem, segítsenek! „

Alekosz saját pályázatot indított! Olyan céget keres, amelyik ismertsége miatt hajlandó lenne neki ingyen beszerelni egy klímát.

 

 

 

Pokolian szenvedhet a kánikulában Nagy Alekosz. Az elmúlt időszakban már-már sokkolóan kidolgozott testével és nézettségi rekordjaival villogó celeb ugyanis egy pályázatot hirdetett meg közösségi oldalán, melynek tétje egy ingyenklíma.

A görög hős leírásában azonban talán még ez a legkevésbé bizarr dolog, követőivel ugyanis tudatta, hogy a házába érkező munkásnak az ingyenmeló mellett tűrnie kell, ha brutális hangerőn üvölteti Zámbó Jimmy slágereit, illetve hogy a klímát gyártó cég származása alapján határozza meg, hogy a kiérkező szakember milyen ételt fogyaszthat az érdi rezidencián töltött ideje alatt.

Ha esetleg az izomceleb otthonában ingyen dolgozó szerelő abban reménykedik, hogy fáradozásaiért cserébe legalább kap valamilyen televíziós relikviát Alekosztól, csalódnia kell. A korábban a BRFK által is megfigyelt realitysztár ugyanis tudatta, otthona minden egyes zuga be van kamerázva, így folyamatosan figyelni tudja, hogy esetlegesen túlbuzgó rajongója eltulajdonítja-e valamelyik személyes tárgyát.

Alekosz pályázatát változtatás nélkül közöljük:

„Pályáztatás!

Tizenhárom évnyi mostmár nemzetközi sztárságom ideje alatt, én semmit sem kértem. Eljötthát az idő. A kérésem indokolt, szerény, és nem pofátlan az. Kérem, segítsenek! Szeretnék egy légkondit.

Bármely ország által előállított modell.. számításba jöhet, nem vagyok válogatós. Ekkora Luxust még sztárként sem! engedhetek meg itt magamnak. Lennének viszont beszerelési kikötések, ami véleményem szerint nem okozhat gondot.

A munkásnak tűrnie kell a beszerelés alatt általam hallgatott magyar könnyűzenéket, musicaleket. Pressermusicalek, Padlás, és a Király. Ezeket minden körülmények között tűrni illik, kell. Hangerőtartomány: 50-es, géniuszon.

Étkezési lehetőségek a következők. Amennyiben a klíma jappán, úgy a munkás, szusit kap. Ha NDK, akkor sört meg virslit. Ha orosz, akkor az ebéd értelemszerűen, ruszli. És ha a technikát dél koreában csinálták, akkor Kimchi a menü.

A biztonságról. A teljes ház bekamerázott, alekoszi ereklyék eltulajdonítása, teljességgel kizárt. Az az lehet, csak BRFK lesz a vége. Olyan megbízható rajongót keresek, aki légkondimat szereléssel együtt ingyen felajánlja, a munkát elvállalja.

A reklám természetesen nem marad el.

Nagy Alekosz – Nemzetközi Sztár.

Fotó még nem szteroidos.”

𝗣𝗔́𝗟𝗬𝗔́𝗭𝗧𝗔𝗧𝗔́𝗦!
🇭🇺❤️🇭🇺
Tizenhárom évnyi mostmár nemzetközi sztárságom ideje alatt, én semmit sem kértem. Eljötthát az…

Posted by Nagy Alekosz on Thursday, June 22, 2023

Az, hogy Alekosz „szorult helyzetben” rajongóitól kér segítséget, nem új keletű dolog. 2020-ban például úgy döntött, hogy mivel éppen rosszul áll anyagilag, megadóztatja a budafokiakat. Tette mindezt arra hivatkozva, hogy mivel annak idején náluk forgatták a ValóVilág negyedik szériáját, így ők sokkal közelebbről élvezhették győzelmének pillanatait, mint az ország többi polgára.

A nemzeti humor néven kivetett 1000 forintos adó akkor ugyan elbukott, de lehet, hogy most a klímával nagyobb szerencséje lesz a hellén harcosnak.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?