Celeb / Híresség

Kiszel Tünde őszinte évértékelője: “Vegyes érzésekkel búcsúzom a 2020-as esztendőtől” – fotó

Kiszel Tünde Instagram oldalán mesélt arról, hogy telt neki a 2020-as év, és mire számít idén.

 

 

 

 

 


Egy őszinte Instagram bejegyzésben osztotta meg gondolatait 2020-szal kapcsolatban Kiszel Tünde! A naptárdíva arról írt csinos fotója alatt, milyen nehézségek érték őt tavaly, de örök optimistaként persze szót ejtett az idei évről is, amelyhez sok-sok reményt fűz minden szempontból:

Vegyes érzésekkel búcsúzom a 2020-as esztendőtől! Nagyon nehéz év volt! Sok rossz dolog történt velünk! De ennek ellenére úgy érzem, hogy sikeres évet zártam!

Hálát adok a jó Istennek, hogy a 2020-as évben a Szeretteimmel, drága Családommal, Barátaimmal lehettem egészségben, szeretetben! Voltak fellépéseim – bár a járvány miatt sokkal kevesebb, mint korábban! Nagyon sikeres a 2021-es 20. Jubileumi falinaptáram! Szóval nincs okom panaszra! Természetesen nekem is alakulhatott volna másképpen is az évem ha nincs vírus, de próbáltam mindig pozitív maradni és bízom benne hogy idén jobban fognak alakulni a dolgok!

A 2021-es évre sincsenek nagy kívánságaim: egészség, szeretet, siker! Szeretnék nagyon sok időt tölteni Családommal, mert nekem Ők a legfontosabbak! Hálás vagyok Nektek, amiért követtek és szerettek! Reménnyel teli, Áldott, Békés, Szeretetteljes, Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!” – írta posztjában Tünde, akinek követői is viszonozták a kommentek között az újévi jókívánságait.


 

 

 

 

forrás: blikk.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?