Celeb / Híresség

Jön a box? Elon Musk bunyózni hívta Zuckerberget, ő elfogadta

Elon Muskot Twitteren kérdezték meg, kiállna-e Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója ellen egy ketrecharc mérkőzésen. Musk azt felelte természetesen, már ha Zuckerberg is benne van. A Meta tulajdonosa kapott a lehetőségen.

 

 

 

„Küld el a helyet” – válaszolta Mark Zuckerberg Instagram sztorijában Musk kihívására. A Meta tulajdonosáról ismert tény, hogy nagyjából egy éve a jiu-jitsu szerelmese lett, Joe Rogennek adott interjújában arról beszélt, nem is tudja eddig hogy nem képezte élete szerves részét a küzdősport.

A Twitteren kívül a Teslat és a SpaceX-et is birtokló Musknak nem ez az első alkalma, hogy saját közösségimédiáján keresztül hív ki valakit harcra, tavaly az Ukrajna ellen irányuló orosz offenzíva miatt Vladimir Putyin orosz elnököt is kihívta egy öklözésre, ahol azt ígérte, ha megvalósul a harc, majd csak a gyengébbik kezével üt az igazságosság kedvéért.

Hogy megvalósul-e a két közösségimédia mágnás csatája, egyenlőre kérdéses, mindeesetre az biztos, hogy nem kicsi médiafigyelem követné azt.

forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?