Belföld, Celeb / Híresség

Úristen: Tóth Gabi és Krausz Gábor után újabb sztárpár kezd bele egy botrányos válásba

Tóth Gabiék után a hatos lottó szépséges műsorvezetője és Király Viktor sem tudja megmenteni a házasságát.

 

 

 

Voltak nagy port kavart válások Magyarországon, de talán még egyik sem mozgatta úgy meg a közvéleményt, mint Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása. Az emberek minden információról tudni akarnak, ami most velük kapcsolatos, és míg a többség a celebséf mögé állt, addig az énekesnőből közellenség lett sokak szemében.

A kezdetben indulatos tömeg persze már kezd lenyugodni, és vannak olyanok is, akik szerint nem lehet a szerelem útjába állni, így megértik Tóth Gabi és a Fricska táncegyüttes tagjának, Papp Máté Bencének a fellángolását. Közben Krausz Gábort is ostromolják a hölgyek, de ő még egészen biztosan nem fog belekezdeni egy új kapcsolatba.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása nem lesz egyszerű. Bár a hitel és a szentendrei ház is előbbi nevén van, viszont majd még meg kell egyezniük Hannaróza felügyeletéről. Bár első ránézésre úgy néz ki, hogy ezzel nem lesz probléma. Közben Tóth Gabi és Krausz Gábor után úgy néz ki újabb sztárpár nem tudja megmenteni a kapcsolatát.

Király-Virág Anitát általában vasárnap láthatják a nézők a tévében, mivel segítőként ő is sugározza mindenki felét a szerencsét a hatos lottó húzásakor. Király Viktor és a gyönyörű kedvese 2019-ben jött össze egymással, és 2020 januárjában egybe is keltek. Ugyanebben az évben megszületett a közös gyermekük, Király Zara. A pár kapcsolata valóságos tündérmesének tűnt, amíg 2023 elején válságba került a házasságuk.

Mindenki őrülten szurkolt, hogy meg tudják erősíteni a szerelmüket összetartó erőket, mivel nagyon kedves párnak tartották őket, de úgy néz ki végül minden elsodor a vihar.

A hatos lottó szépsége és Király Viktor több mint egy éve külön élnek és a Blikk úgy tudja, hogy a páros belevág a válóperbe is. Eljött tehát az a pont, amikor már egyáltalán nincsen visszaút. Pletykák persze voltak arról, hogy Viktor és Virág nem tervezik újrakezdeni a dolgot, de ezt senki se vette készpénznek.

Az énekesnek és a hatos lottó műsorvezetőjének lesz miről diskurálnia, hiszen nemcsak a gyermekükkel és a szadai otthonukkal kapcsolatban kell megállapodniuk, hanem közös cégük is van. Egy informátor szerint Király Viktor és Király-Virág Anita valóban próbálkoztak, de nem tudtál megoldani a problémákat. Hogy ezek mik voltak, az nem került továbbra sem nyilvánosságra.


forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?