Celeb / Híresség

Marics Peti új „párjáról” és a barátnőiről lekerült a bikinifelső

Kovács Gyopár, valamint a szingli Gáspár Evelin után érkezik a népszerű TikTok-sztár, Alix Earle.

 

 

 

A Valmar énekesét, Marics Petit már jó ideje elkezdték összeboronálni Kovács Gyopárral. A fiatal színésznő anno a TV2 Rising Star című tehetségkutatójában tűnt fel, legutóbb pedig a Valmar egyik klipjében is szerepelt, ahol egy kívánatos narancssárga ruhában pózolt. Bár már faggatta a sztárpárt a média, Marics Peti és Kovács Gyopár hivatalosan még nem vállalta fel a kapcsolatát. Annyi biztos, hogy a színésznő vasárnap ott volt a Valmar koncertjén a Bors szerint. Forrósodik a levegő, és a sok randizgatás után lehet végre egymás karjaiban kötnek ki. A válogatásban elővettük Kovács Gyopár egyik olyan fotóját is a múltból, ahol a barátnőivel még a bikinifelsőjüket is levették.

Gáspár Evelin már tavaly is egyre többször pózolt fürdőruhában. Győzike lánya arra a legbüszkébb, hogy nem használ semmilyen filtert a fotókhoz, csak a természetes szépségét szeretné megmutatni a világnak. Sokat szenvedett a fogyásával, de még mindig topformában tartja magát. Gáspár Evelint nagyon megviselte, hogy gyerekkorában kövér volt, de végül sikeresen átváltozott. Elmondása szerint nem alkalmazott nagy trükköket, egyszerűen csak odafigyelt az étkezésére és igyekezett többet mozogni. Végül olyan alakot tudott elérni, amiről mindig is álmodott. A bikinis fotóival újra csábíthat is, mivel Gáspár Evelin újra szingli. Az exe túlságosan is féltékeny volt, ezzel pedig már átesett a ló túloldalára,ezért lett vége a kapcsolatuknak.

Végül, de nem utolsó sorban érkezzen Alix Ashley Earle. A TikTok-sztár a videós platformon 5,4 millión követik, de Instagramon is van 2,8 millió rajongója. Ez nem csoda, mivel bejárja a világot, és folyamatosan kívánatos képeket oszt meg magáról. A Miamiban élő influenszer járt mostanában Olaszországban. és Görögországban is.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?