Celeb / Híresség

Felismerhetetlenné műttették magukat az Olsen-ikrek – képek

Egyes sztárok a nagy áttörés ellenére sem tudják fenntartani sem a közönség, sem a producerek figyelmét. Sok színész esetében azt gondolták, hogy fényes karrier áll előtte, mégis hamar lecsúszott és eltűnt a süllyesztőben, egyeseket ma már fel sem ismernének az utcán. Persze van, aki próbálkozik a visszatéréssel és egy-két kisebb szerepet még megszerez magának, de ezek már közel sem olyan népszerűek, mint fénykorukban.

 

 

 

Amanda Bynes

Az egykori tinisztár, Amanda Bynes a közönség nagy kedvence volt a kétezres évek elején. Az egyik legígéretesebb fiatal színésznőnek tartották, felfelé ívelt karrierje, majd hirtelen eltűnt a képernyőről.

MINT KÉSŐBB KIDERÜLT, NEM TUDTA FELDOLGOZNI A SIKERT ÉS ÖSSZEROPPANT A NYOMÁS ALATT, KILENC ÉVIG ÉLT HIVATALOS GYÁMSÁG ALATT.

Bynest tavaly nyáron felmentette a bíróság szülei felügyelete alól, de úgy tűnik, hogy elhamarkodták a döntést. Nemrég arról cikkeztek a bulvárlapok, hogy a 37 éves színésznőt meztelenül látták az utcán sétálni, aki egy autóstól kért segítséget és azt állította, hogy idegösszeroppanása volt.

Amanda Bynes még sikeres színésznőként, ahogyan a világ emlékszik rá FOTÓ / AFP
Amanda Bynes 2018-ban FORRÁS: NORTHFOTO/THEIMAGEDIRECT.COM/THEIMAGEDIRECT.COM
Ashley Tisdale

A 37 éves Tisdale a Disney Channel felfedezettje, a kétezres években nagyon népszerű volt, nemcsak színész-, hanem énekesnőként is. Az akkori népszerű tinifilmnek, a High School Musicalnek köszönhette az áttörést, majd áttért az énekesi karrierjére, mellyel szintén hirtelen sikereket ért el. Majd kevesebb felkérést és egyre kisebb szerepeket kapott. Tulajdonképpen a mai napig aktív színész és szinkronszínész, de nem kap komolyabb lehetőséget, így sokan már nem futnak össze a nevével.

A High School Musical sztárjai FORRÁS: DISNEY CHANNEL
Ashley Tisdale szinte semmit sem változott az évek során FORRÁS: GETTY IMAGES VIA AFP/2022 GETTY IMAGES/VIVIEN KILLILEA
Josh Hartnett

Hartnett valódi ügyeletes szívtiprónak számított a kétezres évek elején és a filmes szakma is ígéretes tehetségnek tartotta. Olyan filmekben szerepelt, mint a Pearl Harbor, A sólyom végveszélyben vagy a 40 nap és 40 éjszaka. A 44 éves színész meglehetősen sokáig tartotta fenn a sikeres karriert, majd nem tudni milyen okból, hirtelen eltűnt. Legutóbbi jelentősebb munkája a Londoni rémtörténetek című sorozat főszerepe volt 2016-ban, azóta csak az év elején megjelent Fortune hadművelet – A nagy átverés című mozifilmben szerepelt Hugh Grant és Aubrey Plaza oldalán. 

A Sólyom végveszélyben című filmben FORRÁS: ORIGO
Josh Hartnett első gyereke születése után, 2015-ben FORRÁS: NORTHFOTO
Mary-Kate és Ashley Olsen

Minden idők legismertebb ikerpárja az Olsen ikrek, akik gyerekszínészként kerültek a köztudatba. A lányok mindössze kilenc hónaposak voltak, amikor megkapták első filmes munkájukat és bekerültek Bír-lak című sorozat csapatába. Egészen kicsi gyerekkoruktól kezdve szerepeltek különböző tévéfilmekben és tinédzser korukig szárnyalt a karrierjük. Saját divatmárkát is alapítottak, a világ leggazdagabb női közé sorolták őket, majd sokaknak feltűnt, hogy valami még sincs velük rendben.

MINDKÉT LÁNY DRASZTIKUSAN LEFOGYOTT, VISZONT MARY-KATE OLSEN NEMCSAK ANOREXIÁVAL, HANEM DROGPROBLÉMÁKKAL IS KÜZDÖTT.

Ma már egyáltalán nem hasonlítanak annyira egymásra, mint korábban, Mary-Kate évekkel idősebbnek tűnik, mint Ashley, mivel mindketten több plasztikai műtéten is átestek. Az utóbbi években az ikerlányok húga, Elizabeth Olsen a legsikeresebb színésznő a családból, akit leginkább a Marvel-filmekből ismerhet a közönség.

Mary-Kate és Ashley Olsen a karrierjük csúcsán FORRÁS: IMDB
Az Olsen ikrek 2018-ban, szinte rájuk sem ismerni FORRÁS: 2018 GETTY IMAGES/BENNETT RAGLIN
Lindsay Lohan

A kétezres évek nagy reménysége volt Lindsay Lohan, aki valódi szexszimbólumnak számított azokban az időkben. Sikert sikerre halmozott és egyre komolyabb ajánlatokat kapott a filmes világban, mellette zenei karrierjét is építette. Majd nem bírta a ránehezedő nyomást és az alkoholba és a drogokba menekült.

TÖBB BÍRÓSÁGI TÁRGYALÁS IS FOLYAMATBAN VOLT ELLENE, UGYANIS TÖBB SÚLYOSABB BALESETET IS OKOZOTT VEZETÉS KÖZBEN, VÉGÜL ELVONÓN KÖTÖTT KI AZÉRT, HOGY ELKERÜLJE A BÖRTÖNT.

Szinte egy évtizedig hallani sem lehetett felőle, majd pár évvel ezelőtt visszatért. Azóta tavaly kapta meg első nagyobb szerepét egy sikeres karácsonyi filmben, de most a magánéletére koncentrál, ugyanis 36 évesen az első gyerekét várja férjével, Bader Shammasszal, akivel 2022-ben házasodtak össze.

Lindsay Lohan a Playboy kedvéért is levetkőzött korábban FORRÁS: PLAYBOY
Linsday Lohan és a férje FORRÁS: LINSDAY LOHAN INSTAGRAM
Calista Flockhart

Az Ally McBeal című tévésorozat címszereplőjének szerepében ismerhették meg a nézők szélesebb körben. Volt egy-két kisebb szerepe, de 2005 óta nem igazán aktív a színésznő. Magánéletében viszont rendben van, hiszen 2010 óta él boldog házasságban Harrison Ford színésszel, akivel 2002-ben ismerkedett össze, miután örökbefogadta egyetlen fiát, Liam Flockhartot.

Bár nagy a korkülönbség a sztárpár között, de remekül működik a házasságuk FORRÁS: NORTHFOTO/CHRIS DELMAS / VISUAL PRESS AGENCY
Calista Flockhart 2001-ben Robert Downey Jr.-al érkezett az Oscar-gálára. Kapcsolatukat sosem vállalták fel hivatalosan FORRÁS: WIREIMAGE/STEVE GRANITZ

 

 

 

 

Hilary Duff

Lindsay Lohanhez hasonlóan a kétezres évek elején robban be a karrierje, mind a filmes, mind a zenei területeken. A Lizzie McGuire-sorozat hozta meg számára a sikert, melyben a címszereplőt alakította. Ezután egyre több szerepet kapott romantikus vígjátékokban, majd hirtelen eltűnt a rivaldafényből.

KÉSŐBB KIDERÜLT, HOGY RÁTALÁLT A SZERELEM ÉS INKÁBB A CSALÁDALAPÍTÁS MELLETT DÖNTÖTT, KARRIERJÉT PEDIG HÁTTÉRBE SZORÍTOTTA.

Duff azóta már háromgyerekes édesanya, tavaly pedig visszatért a filmezéshez, mégpedig a sikeres Így jártam anyátokkal című sorozat spin-offjának, az Így jártam apátokkal című sorozatnak a főszereplőjeként. A 35 éves Hilary Duff egyébként jobb formában van, mint valaha, tavaly ezt meg is mutatta, ugyanis a Women’s Health magazin kedvéért meztelenre vetkőzött.

Lizzie McGuire-ként a Csaó, Lizzie! című filmben FORRÁS: KOBAL / THE PICTURE DESK
Tavaly egy magazin kedvéért szabadult meg ruháitól FORRÁS: HILARY DUFF INSTAGRAM
Mena Suvari

Az ügyeletes szexi szőke karakterét megformáló színésznő modellként kezdte karrierjét, majd a nagy áttörést Az amerikai szépség című dráma hozta meg számára, Kevin Spacey oldalán. A kétezres évek elején nagyon népszerű volt, az Amerikai Pite című filmsorozat első három részében is szerepelt. Néha még feltűnik egy-egy kisebb szerepben, legutóbb az American Horror Story sorozat két évadában is láthatták a nézők, de jelentősebb felkérései egy ideje nem voltak. Mena Suvari 2018-ban ment férjhez, 2020-ban pedig bejelentette, hogy első gyereküket várják.

Mena Suvari FORRÁS: NORTHFOTO/AKM IMAGES / GSI MEDIA/SPOT
Mena Suvari mostanság FORRÁS: MENA SUVARI INSTAGRAM
Barry Watson

A Hetedik mennyország szívtiprója volt Barry Watson, aki Matt szerepében hódította meg a fiatal lányok szívét. A későbbiek folyamán is a szépfiú karakterét alakította, de nem sikerült számára elérni a valódi áttörést. Legutóbbi ismert munkája a Miért pont Brian? című sorozat, ami két évad után megbukott. A színész ma már háromgyerekes apuka és háromszor nősült. Még ma is próbálkozik a színészettel, de jelentősebb szerepet eddig nem kapott.

Barry Watson régen és most FORRÁS: GETTY IMAGES, INSTAGRAM/REALBARRYWATSON
A Hetedik mennyország sztárjai FORRÁS: CBS

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?