Egyéb

Schobert Norbert súlyos beszólást kapott Bíró Icától: Csalódtam benne

Bíró Ica nem sajnálja Schobert Norbertet a 40 milliós bírság miatt, sőt, Rubint Rékát sem kíméli.

 
 

Schobert Norbert cége 40 milliós bírságot kapott a Gazdasági Versenyhivataltól, ami miatt az Update-vezér bejelentette visszavonulását… majd elment Hajdú Péternek adni egy nagyinterjút. Ezek után kiderült, hogy a cége egyelőre nem fizette be a büntetést, pedig az első részletnek már lejárt a határideje, ráadásul a GVH szerint Schobert Norbert valótlanságokat mondott az eljárásról.

 

 

Nos, egyvalaki biztosan nem sajnálja Schobert Norbertet mindezért: Bíró Ica. Az egykori Metál Lady nemrég ment nyugdíjba. A nyugdíja olyan sokkolóan alacsony, hogy mellette is dolgoznia kell, plusz segélyre is rászorul.

Ezzel kapcsolatban kereste meg őt a TV2 ironikus címet viselő műsora, a Tények, de Bíró Ica nemcsak arról beszélt, hogyan semmizték őt ki frankhitele miatt, hanem Schobert Norbert ügyére is reagált.

„Kapja meg ő is azt, amit érdemel. Én csalódtam benne, mert sokat segítettem, de ő mindent elkövetett azért, hogy engem kispadra tegyen. Ő nyilatkozta azt, hogy »ebben az országban csak egy fitneszguru maradhat«, illetve ő és a kedves felesége, hogy tűnjek el a színről”

 

– mondja Bíró Ica az alábbi videóban.

 

 

(Kiemelt kép: YouTube/FrizbiTV) | forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?