Celeb / Híresség

Új külsővel hódít! Rá sem ismerünk a 18 éves Buli Dorinára – Fotó

Buli Dorina bájos kislányként robbant be a köztudatba, azóta pedig gyönyörű, felnőtt nővé cseperedett. Vajon te felismered új fotóján a 18 éves szépséget?

 

 

 

Rostás Dorina 13 éves volt, mikor örökre nyomot hagyott a magyar zenei életben. A fiatal lány ugyanis előrukkolt a Buli, buli című dallal, amit valószínűleg te is hallottál legalább egyszer. Bár a vélemények megoszlottak a szerzeményről, a számok nem hazudnak: milliós megtekintéssel büszkélkedhet Dorina. Nem csoda, hogy a siker után ontotta magából a hasonló minőségű slágereket, ám aztán eltűnt a mulatós paletta élvonalából…

Mint kiderült, Buli Dorina most műsorvezetőként bontogatja a szárnyait a Dikh TV színeiben, ráadásul nem akárki lett a társa. Bódi Guszti és Margó unokájával, Gustávóval dolgozik együtt, akivel láthatóan nagyon jól működik köztük a kémia. Ám a zenének sem mondott búcsút, tavaly Gino egyik klipjében szerepelt, igaz most már nem énekesnőként. Viszont nem ez az egyetlen változás a 18 éves lány életében. Külseje is átalakult, csinos nővé cseperedett, viszont egyesek szerint ez a plasztikának köszönhető.

Nagyon szép, de szerintem került bele egy kis töltike. Főleg a szájába

 – írta az egyik kommentelő, amire válasz nem érkezett Dorinától, azonban rajongói bevédték őt.

„Neki így tetszik. Nem számít, hogy feltöltette a száját vagy sem. Hagyjátok békén!” – írta valaki. 

A rendőrség kereste

Dorinát nem csak ikonikus zenéje miatt emlegették sokat…  17 évesen rendőrségi ügybe keveredett, ugyanis kétszer is megszöktette akkori szerelme, Kovács Gyuszika, ami az énekesnő családjánál kiverte a biztosítékot. A szülők azonnal a hatóságokhoz fordultak és jelentették az esetet, Dorina pedig még a police.hu körözési listájára is felkerült eltűntként. Öt hónap bujkálás után aztán visszatért szeretteihez, ugyanis felszállt az a bizonyos rózsaszín köd.

„Nagyon szerettük egymást, jól elvoltunk. A családja tudta, hogy Dorina nálunk van, de köröztette a rendőrséggel, ezért nem is nagyon mehetett sehová. Egy idő után láttam rajta, hogy ez nem jó neki, és hogy hiányolja a családját. Akkor már fél éve együtt éltünk. Mondtam neki, hogy nem akarom eltiltani a szeretteitől, de ők nem nézték jó szemmel a kapcsolatunkat, próbáltak szétválasztani minket. Nem tiltottam meg, hogy beszéljenek, végül ez lett a szerelmünk veszte” – nyilatkozta még korábban Gyuszika.

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?