Celeb / Híresség

Vége: Fluor Tomi és barátnője váratlanul bejelentették, szakítottak

Fluor Tomi és kedvese, Emese váratlanul szakítottak. Közösségi oldalaikon egyszerre jelentették be a meglepő hírt. Az egész ország megkedvelte őket a Nyerő Páros legutóbbi évadában. Most vége a szerelemnek, megható üzenetekkel búcsúztak egymástól.

 

 

 
 

Fluor Tomi úgy fogalmaz, nem tűnünk el egymás életéből, a történetünk folytatódik, csak már nem kézen fogva lesz nyerő ez a páros. Ha kell, ezután is kimentem a szakadék szélén lógó autóból ezt a csoda nőt és viszem végig a hátamon a rakpartra odáig, ahonnan a klipben 6 éve kiemelte a most már karunkra került palackot.

Elég érzékeny időt élünk most nagyon nehéz pillanatokkal és nem is szerettük volna még ezt közölni, de sajnos a bulvár "…

Közzétette: Fluor Tomi – 2020. június 25., csütörtök

“Ebben Mesiről volt egy fotó, ami azóta kifakult, de ez a tetoválás talán nem fog. Szerettem volna, hogy ne csak belém, hanem rám is égjen ez a sok szép, ez a sokféle szép, amit együtt megéltünk ebben az intenzív, elvarázsolt, hihetetlen és életre szóló élményekkel teli másfél évben. Csodálatos időszak volt! Nem búcsúzunk, de közben mégis. Szeretnénk hinni benne, hogy van élet együtt a szerelem után is, de most egy kicsit át kell állítódnunk. Sírtunk és még fogunk is, de arra jutottunk, ezt most meg kell lépnünk, hogy később mindkettőnknek a lehető legjobb legyen. Köszönettel és hálával tartozom azért, amit együtt megélhettünk, egy csoda volt! ” – folytatta a Facebookon a rapper, hozzátette még a rajongóknak, hogy köszöni a sok aggódást, támogatást, a szép szavakat.

 

 

 

 

 

Sarkadi-Szabó Emese, becenevén Mesi ezt írta közösségi oldalán:

“Amikor 7 éve először találkoztam veled, nem hittem, hogy ekkora utazásban lesz részünk. Másfél éve a véletlenek úgy rendezték az útjainkat, hogy mi szerelembe essünk. Onnantól kezdve elképesztő kalandokat sodort elénk az élet, amikbe kézenfogva vágtunk bele… pont, mint a mesékben! Most viszont elengedjük egymás kezét, mert a mese végére értünk, ami fájó, de mégis egy szép befejezés: a szerelmünket begyűjtjük a közös palackunkba, a csodás élményekkel együtt, bezárjuk, de magunkon hagyjuk, hogy amikor megpillantjuk szeretettel, mosolyogva emlékezhessünk egymásra, és a sok szép dologra… mert bizony van mire emlékezni! Utólag belegondolva már nem is gondolom, hogy ez a véletlenek műve volt… ennyi szépet belesűríteni másfél évbe?! Hálás vagyok minden pillanatért Veled!

Most szusszanunk egyet, mert most még nagyon nehéz, de dolgozunk rajta, hogy ott folytathassuk a történetünket, ahol az legelején elkezdtük: barátokként.

A szeretet nem vész el, csak átalakul; szóval mindig számíthatsz rám Tomi!

Puszil: a te kalandor útitársad, és életre szóló barátod: Mesi 🤍”

View this post on Instagram

Amikor 7 éve először találkoztam veled, nem hittem, hogy ekkora utazásban lesz részünk. Másfél éve a véletlenek úgy rendezték az útjainkat, hogy mi szerelembe essünk. Onnantól kezdve elképesztő kalandokat sodort elénk az élet, amikbe kézenfogva vágtunk bele… pont, mint a mesékben! Most viszont elengedjük egymás kezét, mert a mese végére értünk, ami fájó, de mégis egy szép befejezés: a szerelmünket begyűjtjük a közös palackunkba, a csodás élményekkel együtt, bezárjuk, de magunkon hagyjuk, hogy amikor megpillantjuk szeretettel, mosolyogva emlékezhessünk egymásra, és a sok szép dologra… mert bizony VAN MIRE EMLÉKEZNI!! Utólag belegondolva már nem is gondolom, hogy ez a véletlenek műve volt… ennyi szépet belesűríteni másfél évbe?! Hálás vagyok minden pillanatért Veled! Most szusszanunk egyet, mert most még nagyon nehéz, de dolgozunk rajta, hogy ott folytathassuk a történetünket, ahol az legelején elkezdtük: barátokként. A szeretet nem vész el, csak átalakul; szóval mindig számíthatsz rám Tomi! Puszil: a te kalandor útitársad, és életre szóló barátod: Mesi 🤍

A post shared by Emy | Emese Sarkadi-Szabó (@emymusic_) on

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?