Celeb / Híresség

Alekosz: Ha egy nő több fodrásznál vagy ruhabolti eladónál, azzal nem lehet beszélni, mert férfi akar lenni

Ha egy egyszerűbb nő értené az Alekosz-jelenséget, el is venné feleségül.

 

 

 

Bár szándékai komolyak voltak, a Béres Anettnek és Schumacher Vandának szóló randifelkéréseivel nem ért célt Nagy Alekosz. Miután Béres „ótvaréknak” nevezte, és Schumachertől megkapta, hogy a hátán szeretne felkapaszkodni, az egykori valóságshow-hős a csalódások után megfogadta, hogy soha többet nem kezd hírességgel, de azért van egy olyan hazai sztár, akiért kivételt tenne.

Orosz Barbara. A Mokkában találkoztam vele először. Hihetetlen megdöbbenésemre olyan kémia alakult ki köztünk, amit látni lehet a beszélgetésben. Pachmann Péter hamar háttérbe vonult, mert érezte a kémiát köztünk. Hihetetlenül éreztük egymást, ő pedig elmondta, hogy intellektuálisan izgalmas karakternek tart. Csak az mondja ezt, aki meglátja, aki pedig meglátja, az mellém való, ő pedig Orosz Barbara

– nyilatkozta a hot! magazinnak az egykori villalakó, akinek pontos elképzelései vannak arról, milyen barátnőt szeretne.

„Olyan barátnőre lenne szükség, aki érti a bulvárt, de nem profi. Értse, kedvelje az »alekoszi létet«, szórakoztatónak találja, de ugyanakkor férfiként tekintsen rám. Amatőr lány kell, akinek civil foglalkozása van, nem idegenkedik a közszerepléstől, de nincs is annyira benne. 25 és 35 környékén legyen életkorban, nem lenne gond, ha vidéki lenne. (…) Az a kapcsolat a megismerkedés pillanatában halálra lenne ítélve [ha a hölgy nem akarna szerepelni]. Nem akarom eldugni, én sztár vagyok. Ez azzal lenne egyenlő, hogy ne mutatkozzak vele. Ha gyerekünk születik, azt is nyugodtan le lehet fotózni; ha szakításra kerül a sor, azt is dokumentálni kell, ami ezzel jár. Vegyen részt a szereplésben, de ne akarjon ezáltal műmelleket, ne akarjon önálló szálakat elindítani. Tudja, hogy a családban én vagyok a sztár. Egy sztár nem is tud sztárnővel lenni, lásd Marics Peti és Tóth Andi” – magyarázta, majd a női szereppel kapcsolatban elmondta:

Nem baj, ha egy picit elesettek, ha el vannak veszve. Nem kell nyolcvan diplomát szereznie, meg milliókat keresnie egy bőrfotelben. Imponál, ha valaki fodrász vagy ruhabolti eladó. Aki ennél feljebb van, azzal nem lehet beszélni, mert férfi akar lenni.

forrás: index.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?