Celeb / Híresség

A kifutó az élete: modellnek áll Berki Krisztián özvegye

Berki Krisztián özvegye élete legjobb formájában van. Talán ezért gondolta úgy, hogy hamarosan végigvonul a kifutón?

 

 

 

A tavaly májusban elhunyt Berki Krisztián özvegye, Mazsi eleinte a cukrászbizniszben tevékenykedett, ám pár éve bezárta a cukormentes finomságokat áruló boltját. Ezt követően leginkább influenszerként tevékenykedett a közösségi médiában, és persze minden szabadidejét Krisztiánnal közös gyermekével, a kis Emmával tölti. Az elmúlt hetekben leginkább azért cikkeztek Mazsiról, mert feltűnően megnőtt a melle, minden jel arra mutat, hogy plasztikai beavatkozáson esett át, legalábbis erre tippelnek a rajongók.

Az is feltűnt az internet népének, hogy a kisgyermekes anyuka látványosan kivirult, a száját is feltöltette, minden fotóján és videóján energikusnak és mosolygósnak tűnik. Főleg mióta rátalált a szerelem egy tehetős vidéki üzletember személyében, akivel nemrég össze is költözött. Bár egy jósnő nemrég azt vetítette előre, hogy nem lesznek sokáig boldogok együtt, de jelenleg a napnál is világosabb, hogy Mazsi most nagyon boldog, és ez a külsejére is hatással van.

Talán ezért is döntött úgy, hogy modellként is kipróbálja magát egy júniusi divatbemutatón, jóllehet, még soha életében nem vonult végig a kifutón. A csinos anyuka az Instagramon is elbüszkélkedett a rá váró kalanddal, több szettet is felpróbált azok közül, amiket a bemutatón fog viselni, a kommentelők pedig odáig voltak a látványért.

„Ragyogsz, még ilyen jól sose néztél ki, Mazsi.”

„Mindegyik jól áll, teljesen mindegy melyik színűt veszed fel, egyszerűen ragyogsz.”

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások árasztották el Mazsi Instagram-profilját, a fiatal influenszer sorra kapja a bókokat, és valóban mindegyik ruha és szín jól áll neki. Nincs mit tenni, úgy tűnik, a szerelemtől valóban kivirul mindenki.

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?