Celeb / Híresség

Paprika Dorina összeomlott, sírva hagyta el a Farm VIP-t: „Nekem ez hatalmas tanítás volt…” – videó

Paprika Dorina lett a Farm VIP legújabb farmgyűlésének kiesője. A fiatal lány Szabó Simonhoz intézett megható sorokat.

 

 

 

A Farm VIP-ben Rékasi Károly drámai távozása után újabb farmgyűlés következett, amelynek során ismét a pirosak gyűltek össze, hogy eldöntsék, kit küldjenek haza. Az előző ilyen alkalommal Paprika Dorina zokogva tört össze, amikor Demcsák Zsuzsa rákérdezett, valóban igaz-e, hogy a többiek előre eldöntötték, ő a leggyengébb láncszem. A legfiatalabb versenyzőt különösen Rippel Feri bántotta meg, akiben hatalmasat csalódott, és akinek a szemében szerinte csak a dollárjegy villog.

A csütörtöki gyűlésen ismét Dorina kapta a legtöbb szavazatot, aki – meglepő módon – Sánta Lacival akart párbajozni. A párbajnemet viszont a színész választotta: ez az erőnlét lett. A feladat az volt, hogy minél hosszabb ideig tartsanak egy tojást a kinyújtott kezük kézfején. Végül Dorinának begörcsölt a keze, leesett a tojása, így kiesett a versenyből. A lány a könnyeit törölgetve, megindító sorokkal búcsúzott.

Ránéztem Simonra, és azért küzdöttem még. Az egész játék során ő volt a lelki támaszom, ő volt az, aki mindig hitt bennem, köszönöm… Azt tanultam meg a legjobban, hogy kik azok, akik igazán fontos emberek. Nekem ez hatalmas tanítás volt. Itt vagyok a felnőttek világában, úgy gondolom, így is nyertesként szállok ki, mert bizonyíthattam a családomnak, a páromnak és saját magamnak is

– mondta a távozásakor Dorina, akit Szabó Simon magához ölelt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?