Életmód, Igaz történetek

Meghívott ebédre egy hajléktalant, segített neki talpra állni, és végül családot alapítottak: „Szebbé tette az életemet”

Jasmine Grogan segített Macauley Murchie-nak egy szupermarket előtt, és azóta sem váltak el egymástól. Támogatásának köszönhetően a férfi javított az egészségi állapotán, munkát talált, és mindeközben egymásba szerettek. Mostanra két gyerekük született, és hamarosan összeházasodnak.

 

 

 

Mindenki meg akarja találni a szerelmet, és sokan komoly erőfeszítéseket tesznek azért, hogy párt találjanak. Az igazság azonban az, hogy a szerelem sokszor a legváratlanabb pillanatokban lep meg bennünket, amikor a legkevésbé számítunk rá.

Egy Jasmine Grogan nevű fiatal nő egy szupermarketbeli bevásárlás után ismerkedett meg élettársával és leendő férjével, Macauley Murchie-val, akinek felajánlott némi pénzt, mivel a férfi akkoriban hajléktalan volt.

Macauley nem fogadta el a pénzt, de segített Jasmine-nek bepakolni egy taxiba. A nő úgy érezte, nem hagyhatja őt úgy ott, hogy semmit nem ad a segítségért cserébe, ezért a pénz helyett meghívta a férfit vacsorára. Macauley ezt az ajánlatot már nem utasította vissza, bár egy kissé zavarban volt – mesélte a nő egy TikTok videóban.

Vacsora közben elbeszélgettek az életükről, és Jasmine jobban megismerte a férfit. Azonnal megtalálták a közös hangot, ezért a nő vett neki egy telefont, hogy tartani tudják a kapcsolatot. Egy szállodai szobát is kivett neki, hogy ne kelljen még egy éjszakát az utcán töltenie. Jasmine ezután hazament, de nem tudott nem gondolni új ismerősére.

A szívére hallgatott, és felhívta a férfit telefonon, hogy újra találkoznak. Ezúttal néhány új ruhát ajándékozott neki, ezután pedig meghívta őt magához éjszakára, de Macauley ennél végül jóval tovább maradt, és olyan kapcsolat alakult ki közöttük, amire nem is számítottak.

„Végül sokkal tovább maradt, mint egy éjszakát, és azonnal egymásba szerettünk. Tudtam, hogy számomra ő az igazi. Nagyon kedves volt” – mesélte Jasmine a TikTokon.

Randevúzni kezdtek, és a nő idővel egyre többet segített szerelmének. Macauley leborotválta hosszú szakállát, rendbe hozatta a fogait, és munkát is talált – mindezt Jasmine támogatásának köszönhetően. A kapcsolatuk valósággal kivirágzott az elmúlt két évben.

„Most van két gyerekünk. Még mindig együtt vagyunk, és nagyon boldogok vagyunk együtt. Ő a legjobb apuka és a legcsodálatosabb vőlegény. Megkérte a kezemet. Természetesen igent mondtam. Hamarosan Mrs. Murchie leszek” – mondta Jasmine a videóban.

„Nagyon örülünk, hogy az útjaink keresztezték egymást, és hisszük, hogy minden okkal történik. Sokkal jobbá tette az életemet, és el sem tudnám képzelni nélküle. Ő a legjobb barátom, minden okkal történik, csak bízz az Univerzumban” – mondta a fiatal nő.

Jasmine őszinte kedvessége végül oda vezetett, hogy megmentett valakit, aki aztán a legfontosabb ember lett az életében.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?