Celeb / Híresség

Tóth Gabi állítja: az Istenben való hite miatt támadják

Tóth Gabi a Heteknek adott interjút, amelyben olyan, őt meglehetősen mélyen érintő témákról nyilatkozott, mint a médiában róla megjelenő cikkek, vagy éppen a megasztáros idők.

 

 

 

Véleménye szerint klasszikus karaktergyilkosság és – nem utolsó sorban – jól megfontolt politikai támadás zajlik ellene, aminek a célja az, hogy hiteltelenítsék. Sőt, egyenesen úgy látja, számos internetes platform folyamatosan azon dolgozik, hogy az általa képviselt értékek – ezen a hitét érti – semmiképpen ne jussanak el az őt követő táborhoz.

Úgy véli, nem is a személyéről van szó, hanem az istenben való hite miatt támadják.

Nem tetszik az értékrendem, a kiállásom, és úgy gondolják, ha ezt sok emberhez eljuttatom a közösségi médián keresztül, az bizony kellemetlen lehet számukra

– vélekedik az énekesnő.

Tóth Gabi szerint a hit ereje a közösségben olyan stabilitást ad, ami a legnagyobb ellensége azoknak, akiknek nem érdeke, hogy valakik gyökereket eresszenek, amiből hatalmas lombkoronák fejlődnek, és majd gyümölcsöt teremnek.

„Számomra ezek azok az értékek – a hit, a család, a hagyományok tisztelete –, amelyek mentén igyekszem élni az életem, és a kislányomat is ebben a szellemben nevelem” – fejtette ki az énekesnő.

A hátteréről is elmesélte, hogy konzervatívabb családból jön, ezért megtanulta, hogy a nehézségeiről nem beszél, mert hiszi, hogy az Isten majd segít rajtuk. Mintr hozzátette, mindenkinek a magánügye az Istennel való kapcsolata. Majd arra is rámutatott, hogy „a világ megváltozott, felborult az egyensúly, s azt, ami eddig természetes volt – a hitet és az Istenhez való ragaszkodást – el akarják törölni, ezért kell erről beszélni”.

Gabi a következő gondolatokkal zárta a mondandóját: ,, Azt mondják, lázadok.. És miért lázadok? Teljesen normális, átlagos értékekért küzdök, amiket el akarnak tőlem venni azok, akik ugyan teli torokból üvöltik a toleranciát, az elfogadást, de közben engem a hiteltelenítés eszközével igyekeznek elnémítani„.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?