Belföld, Celeb / Híresség

Új őrület indul? G.w.M-nek öltöznek az egyetemisták

Úgy tűnik, már nem a Wednesday, vagy más külföldi filmek szereplőinek a jelmeze a legmenőbb. A magyar egyetemisták inkább G.w.M-nek öltöznének be!

 

 

 

G.w.M új piacra tört be, már nem csak a zeneiparban népszerű… Bizony, a rapper most már jelenséggé vált kis hazánkban, ugyanis vannak, akik szeretnének belebújni a bőrébe, legalábbis egy buli erejéig. És, hogy mit jelent ez pontosan? Máris mondjuk!

G.w.M

„G.w.M jelmez ötletek?” 

Egy fiatal egyetemista tette fel a kérdést Redditen, és pontosan úgy kell értelmezni, ahogy le van írva: valaki tényleg a rappernek akar beöltözni! Bár a farsangi időszak hivatalosan véget ért, szerencsére megoldották, hogy magukra öltsék „kedvencük” gúnyáját egy egyetemi szakest keretein belül. A kommentelők is kaptak az alkalmon egyébként, tengernyi „jó tanáccsal” látták el a leendő G.w.M-et, hogy lehet minél hitelesebb a szerepében. 

G.w.M jelmez ötletek?

— írta a fiatal, majd hozzátette: a szakesten magyar celebeknek öltözhetnek be, s bár sokat gondolkozott, hogy ő kinek szeretne a bőrébe bújni, végül a rapper mellett döntött. A kommentelők ennek az elhatározásnak pedig nagyon örültek, hiszen így kiélhették a kreativitásukat a jelmezt illetően. A legtöbben a márkás ruhákat ajánlották, főként a Guccit, ami a rapper egyik kedvence, de valaki azt az ötletet is bedobta a közösbe, hogy akár még Kulcsár Edinát is meghívhatnák a bulira, hiszen annál hitelesebb nem is lehetne az összkép. 

„Ez iszonyú jó téma szakestre, hát nagyon nevetek.

Kéne melléd egy Edina is, és akkor teljes volna a kép! Ha van/volna verseny meg helyezés megnyernéd

— írta az egyik kommentelő.

Gucci ruha, és ha még Edinát megszerzed magad mellé, szerintem

— fogalmazott egy másik lelkes ötletelő.

Végül mi pedig csak azt tudjuk tanácsolni, hogy a fotó mindenképpen készüljön a jelmezről!
forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?