Celeb / Híresség

Drámai felvételt osztott meg Schobert Norbi: így esett össze az utcán, amikor sztrókot kapott – videó

Sokkoló videót osztott meg a közösségi oldalán Schobert Norbi, aki a posztjában halálközeli élményéről vallott.

 

 

 

A fitneszguru pár hónappal ezelőtt jelentette be a visszavonulását, ám ennek ellenére egy újabb nyilatkozata szerint ismét visszatért edzéseket tartani, méghozzá bokszedzések formájában. A boksszal kapcsolatban láthatóan sok kritika érte, ugyanis a megrázó videó mellett erről is beszélt.

Többen írtátok, hogy szarul mozgok, bénán bokszolok. Elfogadom. 2 éve, 2 héttel a második covid-oltás után is lázas voltam. Elmentem futni, nem szedtem véralvadásgátlót. Eljött a pillangó hatás. Ha Réka 8 és fél éve nem beszél rá Hacsira, nem élnék

– kezdte bejegyzését.

„Most már nem vagyok olyan bőbeszédű, mint voltam. Még nem 100% a jobb kezem. Egész életemben valami ellen harcoltam. Rosszul tettem. Most valamiért kezdek harcolni. Szolgálatba helyezem magam. A haza szolgálatába. Egy teljesebb élet, elfogadás, megértés, szeretet, őszinteség. Ez kezdődik el 19-én, este 8–kor. Szép napot! Jó edzést Nektek” – olvasható Norbi és az Update oldala című Facebook-profilon.

A bejegyzés mellett egy láthatólag térkamerával rögzített felvétel is van: ez azt mutatja, ahogy a fitneszguru összeesik, majd percekig fekszik a földön, míg ki nem érkezik az ügyelet, amely hordágyon viszi őt el. A felvételeken feltűnik a felesége, Réka is, aki igyekszik ellátni a férjét a segítség megérkezéséig.

Többen írtátok, hogy szarul mozgok, bénán bokszolok. Elfogadom. 2 éve, 2 héttel a másodok covid oltás után is lázas voltam. Elmentem futni, nem szedtem véralvadás gátlót. Eljött a pillangó hatás. Ha Réka 8 és fél éve nem beszél rá Hacsira, nem élnék. Most már nem vagyok olyan bőbeszédű, mint voltam. Még nem 100% a jobb kezem. Egész életemben valami ellen harcoltam. Rosszul tettem. Most valamiért kezdek harcolni. Szolgálatba helyezem magam. A haza szolgálatába. Egy teljesebb élet, elfogadás, megértés, szeretet, őszinteség. Ez fog elkezdődni 19-én, este 8–kor. Szép napot! Jó edzést Nektek!

Posted by Norbi és az Update oldala on Saturday, September 9, 2023

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?