Celeb / Híresség

Szuperbombázókká cseperedtek Sylvester Stallone lányai – akár ikrek is lehetnének

A 23 éves Sophia a diplomaosztóján, a 21 éves Sistine Cannes vörös szőnyegén villogott az apjával. Káprázatosan szép lányok.

 

 

 




A 72 éves Sylvester Stallonénak lassan hozzá kell szoknia ahhoz, hogy több évtizedes sztárság után a reflektorfényből már bőven kijut a lányainak is. Nem mintha az örök Rocky és Rambo ezt bánná, ugyanis láthatóan rettentő büszke a gyönyörű utódokra. Az exmodell és üzletasszony Jennifer Flavinnal kötött házasságából Stallonénak három lánya született.

A legidősebb Sophia, aki a napokban diplomázott a University of Southern California kommunikáció szakán. A büszke apuka saját Instagram-oldalára posztolta ki a nagy hírt, és a közös fotójukat:

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Our daughter SOPHIA graduates from USC !!!! An absolutely amazing day for us all. So proud!!! @sophiastallone

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,


A másik lány, Sistine akár Sophia ikertestvére is lehetne. Ő 21 éves, és anyja nyomdokaiba lépett, ugyanis sikeres modellkarriert épít.

Sistine anyjával együtt Cannes-ba is elkísérte világhírű édesapját, ahol gyönyörűen mutattak együtt a vörös szőnyegen. Stallone egyrészt azért érkezett a filmfesztiválra, hogy az életműve előtt tisztelgő ünnepségen részt vegyen, másrészt hogy népszerűsítse a Rambo – Az utolsó vérig című, ötödik Rambo filmet, amely ősszel kerül a mozikba.

 

 




 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Montée des marches de Sylvester Stallone ✨ — Red Steps of Sylvester Stallone ✨ — with Jennifer Flavin, Sylvester Stallone & Sistine Rose Stallone — #Cannes2019 #RedSteps #SylvesterStallone

Festival de Cannes (@festivaldecannes) által megosztott bejegyzés,

Stallonénak van Jennifertől egy harmadik lánya is, a 17 éves Scarlett Rose, őt ritkábban látni, valamint két fia előző házasságából.

 

 

 




 

 

 

Sophia és Sistine mindenesetre most már kiléptek apjuk árnyékából, és saját szépségük jogán is sztárok. Bár a Stallone családnév azért valószínűleg nem válik hátrányukra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Same but different

Sistine (@sistinestallone) által megosztott bejegyzés,


 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?