Celeb / Híresség

A rég látott Gombos Edina friss fotón – A 42 éves sztár most így néz ki

Gombos Edina családjával hazalátogatott Magyarországra. Friss fotóin szebb, mint valaha.

 

 

 




Hazalátogatott Gombos Edina, aki négy évvel ezelőtt családjával Amerikába költözött. A TV2 egykori műsorvezetője három hete repült Budapestre, hogy a gyerekei az anyai nagyszülőknél tölthessék a szünidő egy részét.

Természetesen a 42 éves sztár a barátaira is szánt időt, nem maradhatott ki a találkozás Várkonyi Andreával sem, akivel a mai napig jó barátnők: ha a tévézés helyett immár pszichológiával foglalkozó barátnője Floridában járt, ő is ellátogatott Gombos Edináékhoz.

Nicsak ki van itt? @GombosEdina végre!❤️ olyan jó újra látni! Nózi is örült neki!🐾😘 #baratnő #akkorishamesszevan #demostvégreitthon #gombosedina

Közzétette: Várkonyi Andrea hivatalos oldala – 2019. június 29., szombat

A közös fotót is Várkonyi Andrea osztotta meg a közösségi oldalain. A kommentelők azt írták, jó látni őket együtt, és látszik, mennyire örülnek egymásnak: mindketten sugárzóan szépek, és majd’ kicsattannak a boldogságtól.

 

 

 

 

 

 

Várkonyi Andreával 2017-ben is készítettek közös képeket, melyeken Bochkor Gábor is rajta volt. Gombos Edina Bochival 11 éven át dolgozott együtt, amikor hírszerkesztő volt a Sláger Rádióban, Várkonyi Andival pedig 14 évig voltak kolléganők a TV2-ben.

Végre!😂😂😂😂 Edina Gombos

Közzétette: Várkonyi Andrea hivatalos oldala – 2017. július 29., szombat

2015 nyarán mindenki úgy tudta, Gombos Edina négyfős családjával vakációzni utazott Floridába, csak augusztusban árulták el, hogy kiköltöztek Amerikába. Titokban számolták fel magyarországi életüket, csak az egykori tévés szülei tudtak arról, hogy lányuk kubai származású férjével és két gyerekével nemcsak nyaralni utazott Floridába Alberto szüleihez és rokonaihoz, akik Miamiban élnek. Titokban már jó ideje szervezték, hogy az Egyesült Államokban telepednek le.

 

 

 




 

 

 

 

Kislányuk, Miranda az iskolát már Floridában kezdte. Az októberben 11. születésnapját ünneplő kislány nagyon szorgalmas, jól tanuló diák: négy nyelven beszél, a spanyol és a magyar – szülei anyanyelve – mellett angolul és kínaiul is szépen beszél, emellett sportol is, lovagol és taekwondózik. Utóbbira öccse, a négyéves Matteo is jár.

gombos-edina

– Az motivált leginkább minket, hogy a gyerekeink nyitott, kiegyensúlyozott, magabiztos felnőtté válhassanak. A férjemnek már tavaly állást kínált egy floridai informatikai cég, azóta francia nyelvből is levizsgázott, így kint most még nagyobb lehetőségek várnak rá – nyilatkozta Gombos Edina 2018 augusztusában a Bestnek.

Arról, hogy a TV2 egykori műsorvezetője és férje, akivel decemberben a 14. házassági évfordulójukat ünnepelték, mivel töltik napjaikat, a Bors februárban azt írta:

„Alberto egy informatikai cégnél helyezkedett el, Edina üzletasszonyként bontogatja a szárnyait. Szemüvegkereteket forgalmaz. Emellett pedig közösségi oldalát egyfajta utazási vlogra változtatta”.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?