Egyéb

Galambos Lajos életét megkeserítik a börtönben a rabok, ezt teszik vele nap mint nap

Galambos Lajos, a népszerű mulatós-énekes, nemrég került a baracskai börtönbe, ahol az ügyvédje szerint pikírt megjegyzésekkel szembesült a többi rabtól. Dr. Csontos Zsolt a Blikknek beszélt arról, hogy a sztár miként alkalmazkodik az új környezethez.

Az ügyvéd elmondta, hogy Galambos Lajos napirendje a börtönben minden nap reggel ötkor kezdődik és este nyolckor ér véget, de egészségi állapota miatt nem osztották be dolgozni.

Dr. Csontos azt is elárulta, hogy a többi rab felemásan fogadta az énekest. “Találkozott már a többi rabbal is, akik felemásan fogadták. A legtöbben barátságosak voltak és beszélgettek vele, néhányan azonban pikírt, bántó beszólásokat címeztek neki, mint például: »Most majd neked fújják el a nótádat« vagy »Mennyiért adod az áramot?«” – mondta el az ügyvéd.

A börtönélet nehézségeivel kapcsolatban dr. Csontos kijelentette: “Sajnos, a börtönélet egy külön világ, ezzel nem lehet mit kezdeni, magára van hagyva. Saját magának kell megtalálnia és kiharcolni a helyét a hierarchiában. Alkalmazkodnia kell minden helyzethez, még ha ez nehéz is”.

Hozzátette, hogy eddig nem történt olyan eset, ami miatt neki vagy az őröknek intézkedniük kellett volna. Galambos Lajos tehát szembesül a börtönélet kihívásaival, és alkalmazkodnia kell a körülményekhez.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?