Celeb / Híresség

Schobert Lara kitálalt a szerelmi életéről: „Korábban nagyon kapcsolatfüggő voltam”

Schobert Lara őszintén vallott arról, hogy van-e jelenleg valaki az életében, illetve, hogy mennyire tartja magát kapcsolatfüggőnek.

 

 

 

Schobert Lara nagyon ritkán beszél a magánéletéről, még a közösségi oldalaira sem posztol túl gyakran, de most kivételt tett és a szerelmi életéről osztott meg részleteket. A fiatal lány nem titkolja, édesanyja nyomdokaiba akar majd lépni, és átvenni tőle az edzői szerepet, így most sok mindenre koncentrál egyszerre. Ám a napokban a követőire is szakított egy kis időt, és a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában mesélte el, hogy jelenleg van-e barátja.

Nem, nincsen. Élem a kis szingli életem. Én mindig abban hiszek, hogy ez hirtelen, váratlanul csöppen be az ember életébe. Szerintem annál jobb, minél váratlanabb. Korábban nagyon kapcsolatfüggő voltam. Nagyon szeretem, ha van egy társam mellettem, akire bármikor számíthatok, de megtanultam egyedül is boldog lenni– hangsúlyozta Lara, majd hozzátette:

Nyilván vágyom kapcsolatra, úgy, ahogyan mindenki más is vágyik, de halálosan jól elvagyok egyedül is. Stressz mentesebb, de persze nem bánnám, ha betoppanna az igazi– jegyezte meg.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?