Celeb / Híresség

Szabó Zsófi lebuktatta a szerelmespárt? Dárdai Blanka és L.L Junior láthatóan jól érzik magukat együtt – fotók

Tegnap ünnepelte a születésnapját Szabó Zsófi, aki a baráti társaságával rúgott ki kicsit a hámból. A bulin L.L Junior is részt vett, aki a fotók tanúsága szerint egy gyönyörű, fiatal kísérőt is vitt magával.

 

 

 

Szeptember 22-én 34 éves lett Szabó Zsófi, aki a jeles napon egy kisebb bulit tartott, ahová természetesen a barátait is meghívta. Köztük L.L. Juniort, aki a fotók tanúsága szerint a nála 18 évvel fiatalabb egykori x-faktorossal, Dárdai Blankával érkezhetett az eseményre. L.L Juniort korábban már többször is lefotózták a fiatal lánnyal, sőt, a netezők már azt is kiszúrhatták, hogy a közösségi oldalaikon kommenteken keresztül szívekkel üzengetnek egymásnak.

Mint azt a Blikk is megírta, Junior és volt párja, Körtvélyessy Kinga végleg szakítottak, mert bár próbálták megmenteni a házasságukat, belátták, hogy mindenkinek jobb lesz, ha külön utakon folytatják. A zenész korábban azt mondta, élvezi az egyedül töltött pillanatokat, ám most úgy tűnik, mégsem a magányt választotta.

Szabó Zsófi születésnapi bulifotói, köztük a fentebb említett kép Dárdai Blankáról és Juniorról ITT tekinthető meg!

Bár Blanka és a nála tizennyolc évvel idősebb L.L Junior egyelőre tagadják, hogy egy párt alkotnának, a szülinapi bulin készült képeken is látszik, hogy közeli kapcsolatot ápolnak egymással. A zenész korábban azt mondta, kizárólag munkakapcsolat van közte és Blanka között, a mostani felvételek alapján azonban elképzelhető, hogy Szabó Zsófi születésnapjára nem dolgozni mentek.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?