Celeb / Híresség

„Szeretném, ha a hölgy érezné, hogy mi ketten kiváltságosak vagyunk” ‒ Jákob Zoltán 150 ezer forintos villával eszi a rakott krumplit

Javában zajlik a Nagy Ő forgatása, melyből néhány kulisszatitokra is fény derült, köztük arra, hogy Jákob Zoltán nem akármilyen étkészlettel terít meg otthon.

 

 

 

Lékai-Kiss Ramóna 24 órán át elérhető Instagram-történetekben osztott meg néhány felvételt, melyek megmutatják, milyen fényűző körülmények között él a műsor szívtiprója, Jákob Zoltán. Az egyik felvételen az látható, amint rakott krumplit ebédelnek, igencsak drága és különleges, Versace tányérokból és evőeszközökkel.

A márkás étkészlet ára meglehetősen magas: egyetlen darab villa ára akár 180 ezer forintba is kerülhet, egy teljes készlet pedig akár a 11 millió forintos árat is megugorhatja.

Jákob Zoltán azonban úgy véli, megéri az árat, ugyanis odavan a dizájnért.

Valóban van néhány, vagyis jó néhány Versace cuccom. Egyszerűen azért, mert ezek a ruhák, tárgyak és kiegészítők a valódi luxus érzését adják. A világon mindenhol és mindenkinek ugyanazt üzeni a Medúza fej és a sorminta

‒ árulta el a milliárdos, majd azt is elmondta, pontosan miért is vásárolta meg a méregdrága étkészletet.

„Az a helyzet, hogy a márka nemcsak ruházatban, de lakberendezési tárgyakban is igen erős. Szeretem, hogy reggel beleugrom a papucsomba, kimegyek a nappalimba, megállok a váza mellett és minden mindennel összepasszol. Teljes étkészletem egyébként nincs. Mindenből kettőt-kettőt vettem. Azzal a céllal, hogy amikor majd megtalálom életem párját, megadhassam a módját egy kettesben elköltött reggelinek, ebédnek, vagy vacsorának. Szeretném, ha a hölgy érezné, hogy mi ketten kiváltságosak vagyunk” ‒ fogalmazott.

Egy ilyen evőeszköz a márka hivatalos honlapján egyébként több mint 150 ezer forintba kerül.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?