Celeb / Híresség

Gáspár Győző kimondta: minden kamu volt a Győzike-show-ban, a veszekedések is

Majdnem két évtized után árulta el Gáspár Győző, hogy mennyire volt kreált a 2000-es évek elején induló Győzike-show.

 

 

 

2005-ben indult el a Győzike-show az akkor még RTL Klubnak nevezett csatornán, s elképesztő sikereket ért el. Akkoriban ez volt az a műsor, amit „senki nem nézett”, de mindig mindenki pontosan tudta, épp mi történik a Gáspár családdal.

KAPCSOLÓDÓ:

Az adásokban nem volt hiány hangos szavakból és összeveszésekből, noha Gáspár Győző pedig már korábban is célozgatott arra, hogy messze nem minden volt igaz abból, amit láthattak a nézők. A Romantic frontembere nemrégiben Bochkor Gábor reggeli rádióműsorában bevallotta: a show-ban a hangos összeveszéseknek és a néha döbbenetes történeteknek nem volt igazságalapja.

– Most már ki lehet mondani, sosem volt valós konfliktus. 2005-ben kezdtünk, elárulom ennyi év után – mert a titoktartási szerződésem is letelt –, hogy egyetlenegy adás volt komoly, amikor a kutya elpusztult – vallotta be csütörtök reggel a Retro Rádióban Győző.

A showman elmondása szerint ő sosem veszekszik Beával, illetve a műsorban látható válási szándékok sem voltak valósak.

– Amikor eldöntöttük Beával, hogy elválunk, már tudta, hogy felfűzzük arra, hogy egy esküvő lesz a vége – tette hozzá Gáspár Győző.

Elmondása szerint minden le volt szervezve, még az is, hogy elköltözik Csepelre az egyik barátjához, illetve az is, hogy becsajozott. A lányokat egy oldalról rendelték meg, majd megkérdezték, akarnak-e szerepelni.

A reggeli műsor itt hallgatható vissza:

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?