Celeb / Híresség

Kiköpött mása Tóth Andinak a fiatal énekesnő – Ő léphet a helyébe

Kiköpött hasonmása Tóth Andinak a fiatal Mihályfi Luca. Talán ő lehet a fiatal énekesnő, aki a helyébe léphet a zenei világban?

 

 

 

Tóth Andi egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy felhagy énekesi karrierjével. Az énekesnő inkább a háttérben, saját kiadója égisze alatt fog a zenével foglalkozni. Azonban nem kellett sokat várni, máris itt van a trónbitorló, Mihályfi Luca személyében. A fiatal tehetség tavaly tűnt fel egy tehetségkutató harmadik helyezettjeként.

Az idén 20 éves énekesnő rajongói már korábban is emlegették, hogy kedvencük nagyon hasonlít Tóth Andira. Nem csak külsőleg, de stílusra, és tehetségben is elődjére emlékeztette a tévénézőket. Legutóbb a gyönyörű lány egy fotózáson vett rész, ahol fekete dresszben, szintén fekete bőrkabátban, csizmában pózol. Aki csak hirtelen rápillant a képekre azt hiszi, hogy Andi állt modellt a fotósoknak.

Egyébként Luca édesapja Mihályfi Bence színművész, így nem is csoda, hogy ekkora tehetséggel van megáldva. Azt, hogy Tóth Andi mit szól a hasonlósághoz, nem tudni pontosan, de ha egyszer találkoznak, biztos ellátja jó tanácsokkal az fiatal hasonmását.

Abbahagyta az éneklést

Tóth Andi márciusban a közösségi oldalán jelentette be, hogy felhagy az énekléssel. A Sztárban Sztár zsűritagja leszögezte videójában, hogy a zene a mindene, de már pár hónappal korábban megszületett benne ez az elhatározás.

Nagyon sajnáltam, hogy semmi nem szólt a zenéről. Bennem csak az tartotta a lelket, hogy ez legyen a középpontban. Minél inkább a háttérbe szorult, annál jobban felemésztett ez az egész sz*r. Aztán jött egy nagyon mélypontom, és talán azóta sem jöttem ki belőle. Volt egy kattom, amikor elfogadtam, hogy ide nem leszek elég jó. Túl sok és túl kevés vagyok ide. Onnantól kezdve feladtam, hogy elérjek bármit is, hogy beilleszkedjek, hogy elérjek a zenémmel bárkit vagy bármit. Ez nekem nagyon rossz volt, mert ennek a szöges ellentétét akartam elérni

 – indokolta döntését bejelentése után Andi.

Tóth Andi és Mihályfi Luca

 forrás: borsonline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?