Celeb / Híresség

Hiába nyerte meg az X-Faktort, teljesen eltűnt Ruszó Tibi: az énekes összeomlott

Nagyon nehéz és rossz időszak áll Ruszó Tibi mögött. Az énekes volt a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorának vendége. Tibi most nagy visszatérésre készül Szabó Niki énekesnővel, aki a műsorban elmesélte, remélni sem merte, hogy sikerül összehozni a közös dalt Tibivel, akivel azóta barátok is lettek.

 

 

 

Négy év telt el azóta, hogy Ruszó Tibi megnyerte az X-Faktort. 2019-ben még sok helyre hívták fellépni, karrierje felfelé ívelt, aztán jött a covid, Tibi lendülete megakadt, dalokat sem tudott írni, és szinte teljesen eltűnt a közönség szeme elől.

„Amikor megnyertem beindult minden, nagy sikereket értem el, voltak fellépéseim, és utána jött ez a lecsúszás vissza. Ez nagyon rosszul érintett. Azóta vannak olyan napjaim, hogy hirtelen rám jön, hogy nagyon ideges vagyok, nem érdekel senki, nem érdekel semmi, bezárkózom, lefekszem a szobámba. Aztán eltelik fél óra, óra, és újra jól vagyok” – vallotta be az énekes.

Ruszó Tibi azt is elmondta, hogy vissza akarja kapni azt a sikert, amit a műsor adott neki.

„Jelenleg a világon a legjobban azt akarnám… Mióta megnyertem nem voltam a médiában, nem szerepeltem egy műsorban sem, sehol. Azt is szeretném, hogy egy két műsorban legyek, szeretném visszahozni ezt az egészet. Most maximálisan teljes erővel megyek” – tette hozzá Tibi, akinek tervei között szerepel, hogy Szlovákiából felköltözik a fővárosba.

Az énekes Szabó Nikivel térne vissza. Az énekesnő bevallotta, eredetileg nem hitte, hogy összejön a közös munka, de nagyon örül neki.

„Kialakult a zenén kívül egy barátság is, már együtt is Szilvesztereztünk, jó buli volt” – magyarázta az énekesnő a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?