Celeb / Híresség

Micsoda luxus: házhoz jár a gyógytornász Vajna Timi macskájához

Az özvegy műtéten átesett macskájához hetente többször érkezik egy szakember.

 

 

 




 

Vajna Timi sosem titkolta, hogy rajong az állatokért, éppen ezért hajlandó mindent megtenni kis kedvenceiért. A macskáit, Chanelt és Szimbát például rendszeresen repteti magángépén vagy furikázza őket luxusautójában.

Gyönyörű bengáli macskájának azonban komoly problémái vannak: a testsúlya miatt ugyanis vállműtétre volt szüksége, amiből azóta is fizioterapeuta segítségével lábadozik.

„Szimba már régóta küzd egészségügyi problémákkal, szegényke nagyon túlsúlyos, ami miatt teljesen tönkrement a vállizülete, és már járni is alig bírt. Timi próbálta fogyókúrára fogni, de nem igazán ment neki, így elkerülhetetlenné vált a műtét, amire nagyjából egy évvel ezelőtt került sor” – mesélte a Borsnak Timi egyik közeli barátja, aki Szimba kezeléseiről is beszámolt.

„Házhoz megy a specialista, aki Timi lakásán kezeli a macskát. A gazdája mindent megtesz érte, időt és pénzt nem kímélve ápolja a kedvenceit, többek között Chanelkát is, akinek már a fél veséje hiányzik. Utóbbi egyébként igazi luxuscica, őt általában Amerikába is magával viszi, míg Szimbára az itthoniak vigyáznak. A kézipoggyászban ugyanis csak egy állatot szállíthat magával, a bengálira pedig itthon van szükség, ezért Szimba általában Magyarországon tartózkodik, és hetente többször kezelik” – zárta beszámolóját az informátor.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?