Celeb / Híresség

Bochkor Gábor szerint teljesen életszerű, ha egy férfi elhagyja a párját, ha már nem kívánja őt a plusz kilók miatt

Erről éppen nőnap előtt beszélgettek a Retro Rádióban.

 

 

 

A nőnap előtt Bochkor Gáborék arról beszélgettek a Retro Rádió reggeli műsorában, hogy ma a píszí (PC = politikai korrektség) világában már sok mindent nem lehet mondani és tenni, mert azzal esetleg megbánthatunk egyes embercsoportokat. Bochkor szerint ezért lett érzékeny téma például a kövérség, pontosabban az, ha egy nőt kövérnek neveznek. Rámutattak, hogy régebben ezzel egyáltalán nem volt probléma, a Szomszédok című sikersorozatban is volt olyan jelenet, amikor a férj arra biztatta a feleségét, hogy fogyókúrázzon, mert a szülés után maradt rajta pár plusz kiló. Sőt, egy női szereplő is azt mondja benne: „Utálom, ha egy nő elhagyja magát a szülés után, aztán csodálkozik, ha őt is elhagyják.”

„Akkor, kilencvenvalahányban azt mondtuk, hogy ez oké, most a Norbin felháborodik mindenki”

– mondta Bochkor.

Fel is idézte Schobert Norbi óriási felháborodást kiváltó mondatait, amikor a fitneszguru arról beszélt, hogy azért megy tönkre sok kapcsolat, mert a nők meghíznak a terhesség alatt, és a szülés után nem szabadulnak meg a feleslegtől, a párjuk pedig ezért már nem kívánja őket úgy, mint előtte.

A másik műsorvezető, Lovász László szerint ez a kijelentés azért problémás, mert azt sugallja, hogy a férfinak jogában áll elhagyni a párját emiatt. Bochkor abban egyetértett, hogy ez nem joga a férfinak, de attól ez még szerinte életszerű.

„Ez előfordulhat, benne van a pakliban. Nem életszerű? De, az” – erősködött. „Érdekes, akkor, a Szomszédok stábjában senkinek nem volt ezzel problémája. Hány szűrőn mehetett ez keresztül akkor, és senki nem húzta fel a szemöldökét!”

Bochkor egyébként píszíkirálynak is nevezte műsorvezetőtársát, amiért ő kiáll mindenki mellett. Aztán az is kiderült még, hogy a magánbeszélgetésekben használnak píszi szavakat, amilyen például a „kövér” szó is.

forrás: sassy.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?