Celeb / Híresség

Emlékszel még VV Vivire? Felismerhetetlenre plasztikáztatta magát az egykori villalakó

VV Vivi, vagyis Bétéri Vivien 18 évesen volt a Való Világ kilencedik szériájának versenyzője volt, akire a legtöbben úgy emlékezhetnek rá, mint aki a legtöbb VV-s férfival bújt ágyba. Az egykori versenyző azóta teljesen megváltozott, számtalan plasztika beavatkozáson esett át.

 

 

 

Vivi egyszer már büszkén osztotta meg örömét, miszerint várandós, ám terhessége szomorú véget ért, amiről úgy nyilatkozott, hogy súlyos ok miatt nem tarthatta meg a gyermeket. 2022 tavaszán azonban édesanya lett, megszületett első kisgyermeke, amiről akkor így számolt be Instagramján: Köszönjük szépen a sok üzenetet, minden rendben van velünk! Pár nap és mehetünk is haza.


Az egykori villalakó a valóságshow óta teljesen megváltozott, számos plasztika beavatkozáson esett át, amit nem is tagad, hiszen még 2020-ban a Fókusz riportjában mesélt arról, mennyire szereti ezeket a műtéteket.


Bár Vivi egy időre eléggé eltűnt a közösségi médiából, most ismét babárokra tört, hiszen a Miss Influencer Hungary versenyen bejutott a Top50 versenyző közé. A Budapest Eye csatornáján található videóban Vivit is megszólaltatták egy beszélgetés erejéig, ahol az egykori villalakó elmondta, hogy újabb célokat szeretni kitűzni maga elé.

forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?