Celeb / Híresség, Érdekes

12 trükk, ami segíti a sztárokat, hogy minden fotón tökéletesnek tűnjenek (Te is kipróbálhatod őket!)

Minden színésznőnek, modellnek vagy hírességnek vagy egy saját trükkje, ami segít neki abban, hogy bárhol is jár a nagyvilágban, mindig tökéletes képeket készítsenek róla a fényképészek és a paparazzik. Nem, természetesen nem a rendszeres edzésről vagy épp a megnyerő perspektívára gondolok, hanem olyan apró, de rendkívül hatásos trükkökre, melyek segítenek elnyomni vagy éppen kiemelni a hírességek gyengeségeit/erősségeit.

 

 

 

1. Blake Lively egy kicsit mindig a szájpadlásához nyomja a nyelvét, hogy eltüntesse a tokáját.

Sokan küzdünk a tokánk okozta kellemetlenségekkel, és nincs ezzel másképp a népszerű színésznő, Blake Lively sem. Blake ezzel az egyszerű trükkel tünteti el a tokáját a nyilvános fotózásokon, így az álla sokkal inkább körvonalassá válik.

2. Nicole Kidman behúzza a nyakát, hogy jobban nézzen ki.

A színésznő büszke testtartása segít kihangsúlyozni az arcát. Nőiesebbnek és vékonyabbnak is tűnik tőle, arról nem is beszélve, hogy Nicole állítólagos bőrproblémáit is segít eltüntetni.

3. Monica Bellucci mindig kicsit felfelé néz.

Az olasz színésznő egy népszerű trükköt használ a fotók készítésénél: fejét kissé felemeli, nyakát megfeszíti, ettől pedig hosszabbnak tűnik az arcformája. Nem árt óvatosnak lenni ezzel a technikával, a rossz szögből ugyanis meglehetősen arrogánsnak tűnhet tőle az ember.


4. Taylor Swift egy kicsit mindig megharapja az alsó ajkát, hogy kihangsúlyozza az arccsontjait.

Az amerikai énekesnőnek sajátos harapási technikája van, amit nagyon ügyesen használ. A fotóit nézegetve rájöhetünk, hogy szereti mutogatni a fogait, és egyúttal harapdálni velük az ajkát, amitől sokkal erősebbnek tűnik az arccsontja.

5. Megan Fox a nyelvét mutogatja, hogy dögösebb legyen.

Ez az egyszerű trükk segít fokozni Megan s**xualitását, és még dögösebbnek, vadabbnak tűnik tőle a színésznő.

6. Julia Roberts állandóan nagyra nyitja a szemét.

A színésznő híres hollywoodi mosolyát nem kell megemlíteni – ez segít neki például az apróbb ráncok eltüntetésében. Érdemes azonban kihangsúlyozni az állandóan nagyra nyílt szemeit is, melyektől megjelenése mindig erőteljes, megragadó.

7. Jennifer Lawrence felemeli a szemöldökét és nem fókuszál a kamerára.

Ettől a színésznő pillantása mindig rejtélyes és titokzatos.

8. Mila Kunis mindig kicsit hunyorít, hogy sejtelmesebben nézzen ki.

Míg másoknál a tágra nyílt szemek a siker kulcsai, Kunisnál például a kissé hunyorító, tompa tekintet – ettől ugyanis sejtelmesebbnek tűnik és az arcvonalához is jobban passzol.

9. Charlize Theron gödröcskéket formáz a szája szélén.

A nyilvános fotózásokon történő siker érdekében a színésznő egy meglehetősen egyszerű trükköt használ: gödröcskéket formáz a szája szélén. Ettől ajkai nagyobbnak tűnnek.

 

 

 

 

10. Meghan Markle egy kicsit mindig megdönti a fejét, hogy csökkentse a távolságot a nézővel.

Ahhoz, hogy a fotókon mindig úgy nézzen ki, mint egy hercegnő, Meghan egyszerű trükköt használ: a fejét előre és kissé oldalra billenti, mintha a néző felé hajolna. A kedves mosollyal kombinálva vonzóvá és barátságossá teszi a megjelenését.

11. Sandra Bullock egy kicsit mindig felemeli a vállait, hogy kihangsúlyozza nőiességét.

Az enyhén felemelt vállak segítik a színésznőt, hogy tökéletes alakot kölcsönözzön magának a fotókon. Fontos nem túlzásba esni, a túlságosan rövidnek látszó nyakkal ugyanis épp ellenkező hatást érhetünk el.

12. Kirsten Dunst csak a fél szájára mosolyog.

Félmosoly – a trükk, ami szinte a színésznő minden fotóján látható.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?