Celeb / Híresség

Fogszabályzós lett Tóth Andi! – Videón a megújuló énekesnő

Tóth Andi fogorvosi kezelésnek vetette alá magát, s mint kiderült, fogszabályzós lett. Az énekenő ismét a rendelőből jelentkezett be.

 

 

 

Még csak pár hét telt el azóta, hogy Tóth Andi és Marics Peti szakítottak, ám úgy látszik, mindkettejüknek sikerült továbblépniük. Az énekesnő már magára összpontosít, illetve a kutyájára, Bailey-re, akiről nap mint nap megoszt valamilyen tartalmat, hiszen régi vágya volt egy rottweiler. A gyönyörű kerttel rendelkező otthonában könnyen kikapcsolódhatnak mindketten, Andi legutóbbi, mosolygós posztja pedig arra enged következtetni, hogy milyen jól érzi magát az impozáns házban.

Az énekesnő a külsejét sem hanyagolja el, hiszen nemrégiben elárulta, hogy visszatért a ringbe, azaz újra bokszedzéseket vesz. Most a korlátozott ideig megnézhető Instagram-történetében egy fogorvosi rendelőből jelentkezett be, így kiderült, hogy láthatatlan fogszabályzója van. Az előadó már több mint egy éve fordít kiemelt figyelmet a fogai állapotára, s egy külön mappája is van erről a közösségi oldalán. Annyi biztos, hogy megéri, hiszen gyönyörű mosolya van!

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?