Celeb / Híresség

Csepregi Éva fedezte fel Győzikét: „Kicsit kövér, visszahúzódó, gátlásos fiúra emlékszem”

Csepregi Éva a Neoton Famíliával vált országosan ismerté, slágereiket a mai generáció is ismeri, ám azt kevesen tudták máig, hogy Gáspár Győzőt, azaz Győzikét is az énekesnőnek köszönhetjük.

 

 

 

A kilencvenes években Csepregi Éva a koncertek mellett tehetséggondozással is foglalkozott, éneklést és színjátszást tanított az iskolájában a népszerűségre vágyó fiataloknak, többek között Gáspár Győzőnek is. Az énekesnő most a Storynak mesélt arról a korszakról, amikor felfedezte Győzikét.

„Nagyon másként nézett ki, mint most. Kicsit kövér, visszahúzódó, gátlásos fiúra emlékszem. De amikor már egy ideje járt hozzánk, és »megmelegedett« köztünk, a társaság középpontja lett, és oszlopos tagja volt a csapatnak” – emlékezett vissza Gáspár Győzőre a Neoton Família énekesnője.

Csepregi Éva hozzátette: elsőre nem látott nagy tehetséges Gáspár Győzőben.

„Volt valami hallása, de inkább csak a rettentő nagy érdeklődést és örömet láttam a szemében, hogy ide járhat, hozzánk. Úgy gondolkodtunk, hogy aki egy kicsit is érzi, hogy odavaló, motoszkál benne valami több, az jöjjön, és úgyis eldől, hova vezet az útja. Győzi egyetlen órát sem hagyott volna ki, és rengeteget tanult, fejlődött a két év alatt. Énekelve zongorázott, színészkedett, úgyhogy szép lassan világossá vált számomra, hogy nagyon komolyan szeretne befutni, és sikeres lenni” – mondta az énekesnő.

Csepregi Éva azt is elmondta, miután bezárta iskoláját tovább követte tanítványai karrierjét, a Romantic együttessel kapcsolatban úgy gondolja, telitalálat volt az együttes, és bár a Győzike show miatt felemás érzései voltak, belátja, hogy a nézők imádták.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy én fedeztem fel. Szeretettel emlékszem rá, és sokszor visszahallom, hogy ő is szeretettel emlegeti ezeket az éveket” – tette hozzá Csepregi Éva.

forrás: twice.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?