Celeb / Híresség, Érdekes

Ashley Graham a világ legszexibb nője 2023-ban, és más szépség, aki felkerült a listára

Nagy neveket maga mögött hagyva Ashley Graham, a híres amerikai modell és tévés műsorvezető most nagy győzelmet aratott azzal, hogy a világ legszexibb nőjének választották. Ami még ennél is lenyűgözőbb, hogy ő az első plus size modell, aki a Maxim Hot 100 számának címlapján szerepel. Nézd meg, milyen más híres szépségek kerültek a lista élére!

 

 

 

Ashley 13 évesen írta alá első modellszerződését.

A nebraskai születésű Graham tinédzserként kezdett el modellkedni, és azóta a testpozitivitás és a befogadás úttörőjévé vált az iparágban. Több neves divatmagazin címlapján is szerepelt, és neves nemzetközi tervezőknek állt modellt.

Mindezek mellett a 35 éves nő 3 csodálatos gyermek anyukájaként is megállja a helyét, és sosem fogja vissza magát, ha a szülői lét hullámvölgyeit kell megosztania a világgal.

Szerinte a szexiség nem a méretről vagy az alakról szól, hanem az önbizalomról.


Ashley a Maximnak adott interjújában a magánéletéről is megnyílt. Beszélt a példaképeiről, kihívásairól és céljairól is. „Remélem, ez több nőt inspirál arra, hogy elfogadják a gömbölyűségüket és a szépségüket… Felnézek azokra a nőkre, akik bátrak és hitelesek”.
Bevallja, hogy karrierje során rengeteg elutasítással és kritikával szembesült, mert nem illett bele az „ideális” szépségnormákba. „Azt mondták nekem, hogy túl kövér vagyok, túl öreg, túlságosan ez vagy az. De megtanultam ezeket a negatívumokat pozitívumokká alakítani. Megtanultam szeretni magam és ünnepelni az egyediségemet.”

Míg Ashley a magazin címlapját díszítette, ez a többi híresség különböző kategóriákban vezette a listát:

Margot Robbie – Hollywoodi szívtiprók
Emily Ratajkowski – Divatlegendák
Doja Cat – Fülledt énekesnők

 

 

 

 

Ariana Grande – Ikonok és megasztárok
Kaia Gerber – Modellpolgárok
Ivona Dadic – Fitt és Csodálatos

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?