Celeb / Híresség

Tóth Andi retteg: minden lépését félelmetes kutyája vigyázza

Olyan sok támadást kapott az utóbbi időben az interneten Tóth Andi, hogy attól tart, akár az utcán is érheti őt abúzus. Az énekesnő radikális döntést hozott mindennek megelőzésére: a kutyáját képezi ki arra, hogy megvédje őt az ilyen helyzetekben.

 

 

 

Az utóbbi hetekben számos alkalommal merült fel Tóth Andi neve a médiában, legyen szó a Sztárban Sztár című műsorban való szerepléséről, a zenei karrierje feladásáról, a szerelmével, Marics Petivel való viharos szakításáról vagy éppen az utolsónak mondott új albuma megjelenéséről. Bármit is tesz Andi, mindenért kap hideget és meleget is bőven: egyesek gonosznak nevezik őt, mások pedig úgy vélik, elpazarolta a tehetségét, mert túl nagy az egója.

„Andika, sajnos, a belső, gonosz, beteg éned kiül az arcodra és a viselkedésedre is. Sosem leszel szerethető művész, mert hiányzik belőled az alázat és a szív. Egy beteg, féltékeny, toxikus celeb vagy, semmi más” – olvasható Andi egyik Instagram-posztja alatt.

„Nagyon sok gonoszság és rafinéria van benned, Andi” – írta egy másik hozzászóló.

„Te egy ikon lehettél volna ekkora tehetséggel, de elcseszted, borzasztó, amit kommunikálsz, túl nagy az egód, kicsit több alázat, és talán nem süllyedsz el…” – fogalmazott egy harmadik illető.

Bár eddig csak az interneten mutatták ki a foguk fehérjét a rosszakarók, Andi egyik ismerőse szerint könnyen elfajulhatnak a dolgok, s akár személyesen is zaklathatják őt.

Andinak nincsenek könnyű napjai, rengeteg fenyegető üzenetet kap… Folyamatosan bántják a Sztárban Sztár és Marics Peti miatt is, de van, aki még a visszavonulásával is piszkálja. Valljuk be, ez egy idő után elviselhetetlen és félelmetes is egyben. Főleg egy fiatal lánynak, aki saját maga is bevallotta, hogy nincs túl jól lelkileg” – árulta el az ismerős, akitől az is kiderült, hogy Andi egy különleges fegyvert tervez bevetni a támadók ellen: a kutyáját.

Naponta kapja a fenyegetéseket, ezért kell valaki, aki megvédi őt. Úgy tudom, a kutyáját hamarosan kiképzik majd arra, hogy bármilyen szituációban megvédje őt. Akár egy támadóval szemben is

– fejtette ki a Borsnak, akik úgy tudják, Andi még Petivel együtt kereste fel az ország egyik legismertebb kutyatrénerét, hogy segítsen nekik Bailey kiképzésében.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?