Celeb / Híresség

Gáspár Evelin fürdőruhás fotókat posztolt – Végül kapott értük hideget-meleget

Gáspár Evelin fürdőruhás fotókon mutatta meg alakját.

 

 

 

 

Gáspár Evelin vékonyabb, mint kamaszkorában. Duci gyerekként ismertük meg a Győzike Show-ban, 13 évesen 110 kilót mutatott alatta a mérleg, tiniként pedig a férfiosztályon vásárolt ruhákat, és előfordult, hogy az apja, Gáspár Győző kisebb méretű ruhákat hordott, mint ő. Az elmúlt években aztán sikeresen lefogyott, 178 centijéhez 72 kilós, és már az öltözködés sem problémás számára.

 

Gáspár Evelin 25 éves korára bátran bújhat divatos bikinibe és fürdőruhába is. Legutóbb egy fekete, egyrészes darabban mutatta meg alakját, amihez egy bálnát ábrázoló ikont tett ki.

View this post on Instagram

🐳

A post shared by ⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) on

 

 

 

 

 

A fürdőruhás fotójáért kapott hideget-meleget. Többen kritizálták: van, aki azt írta, ilyen combokat ő nem mutogatna, és volt olyan női kommentelő, aki vízilónak nevezte. A követőinek jó része ugyanakkor megvédte, szerintük igenis van mire büszkének lennie („egyáltalán nem bálna, inkább delfin vagy”), és többen kiosztották a bántó hangnemben kritizálókat: kemény munka van abban, hogy valaki ilyen sokat fogyjon, és megtartsa az alakját.

View this post on Instagram

⚡️part of the hooded society ⚡️

A post shared by ⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) on

 

 

 




 

 

 

„Nem kell foglalkozni az ostoba, buta emberekkel. Ha ha tudnak azt, hogy menyi energiába kerül az, hogy ilyen jól kinézzen az ember, akkor nem beszélnének, se nem írnának ilyeneket, ugyanis nem kis teljesítmény, amit te is ügyesen leadtál, és csak gratulálni tudok hozzá, nagyon csinos vagy!!! Nem szokásom reagálni a celeb postokra, de ezt nem hagyhattam szó nélkül. Egy tanács: egyik füleden be, másikon ki és rázd meg magad, hogy leperegjen rólad a sok irigy ember beszólása!!!” – írta egy hozzászóló.

gsapar-evelin-furdoruha

Gáspár Evelin tavaly augusztusban horvátországi nyaralásáról is posztolt fürdőruhás fotókat. Rengeteg dicséretet kapott, de néhány károgó ekkor is megtalálta.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?