Celeb / Híresség

Majka elárulta, milyen viszonya van Szijjártó Péterrel: „Minket azért összeköt a foci szeretete” – videó

Majka elárulta, valójában milyen viszony fűzi őt Magyarország külgazdasági és külügyminiszteréhez.

 

 

 

Telex After Podcast vendége volt Majka, akit legelőször a politikai hovatartozásával kapcsolatban kérdeztek. A rappert évek óta sokat támadják azzal, hogy magát alapvetően baloldali ideológiai nézetűnek tartja, ám a kormánykritikus nyilatkozatai és megnyilvánulásai mellett mégis a TV2 állandó és meghatározó arca, illetve műsorvezetője.

– Most is szerződés köt a TV2-höz, de a TV2 tudja azt, hogy én olyan csávó vagyok, hogy Majoros Péter műsorvezető felett rendelkezhetnek, de a Majka az egy autonómia – jelentette ki.

Hogy mi megy a Tényekben, vagy hogy miről beszélnek a Tényekben, annak mi köze ahhoz, hogy én mit gondolok a világról? Semmi

– tette hozzá.

A Blikk is megírta, hogy Majkának két évvel ezelőtt Szijjártó Péterrel is volt egy megbeszélése, és még egy közös fotót is posztoltak egymással, amely nagy port kavart. A rapper elmondása szerint csak párszor találkozott a politikussal, a megismerkedésük pedig a Strand Fesztiválon történt, ahol Szijjártó családja részt vett.

A Szijjártóval egyébként van egy viszonyom, de nem baráti, meg amiről az emberek beszélnek. Minket azért összeköt a foci szeretete, összeköt nyilván ez a fajta találkozás, és én ezért gondoltam azt, hogy vele tudok beszélni értelmesen

– folytatta a TV2 sztárja, aki elárulta azt is, hogy a találkozó alkalmával egy 10 pontos listát prezentált a külügyminiszternek, amelyen például szerepelt az előadóművészek áfacsökkentése is.

– Egy közéleti embernek szerintem nem feltétlen kell – felelte Majka azzal kapcsolatban, hogy egy híresebb embernek nyíltan ki szabadna-e mondania, melyik politikai pártot támogatja.

A beszélgetésben szóba került Curtis is, akivel kapcsolatban úgy vallott, soha nem lehet tudni, hogy újra egymásra találnak-e, de szerinte erre nagyon kicsi az esély.

Ezt a témát én tartom életben, ha válaszolok rá. Nem feltétlenül hiszem azt, hogy a kettőnk kapcsolatát úgy kéne lezárni, hogy én egy nagyon csúnya posztot írnék erről az egészről

– válaszolta arra, miért nem reagál már semmit azokra a megszólalásokra, amelyeket Curtis tesz.

A podcastadás végéhez közeledve Hofival kapcsolatban is nyilatkozott, Majka ugyanis nem szereti, ha a közszerepléseit hozzá hasonlítják.

Ha Hofival akarsz példálózni, azzal az emberrel aki az egyik legnagyobb ikon a magyar humorban és már meghalt, meg sem tudja védeni magát, akkor menj a k..va anyádba

– emelte fel a hangját Majoros Péter.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?