Celeb / Híresség

A testvére szerint Galambos Lajos összeomolhat a börtönben: „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem féltem őt”

Galambos Lajos testvére teljes mellszéllességgel támogatja őt, István nagyon félti őt a börtöntől.

 

 

 

Mint ahogy arról a Blikk többször beszámolt: Galambos Lajost a bíróság 2022. december 7-én áram-, gáz- és vízlopásért jogerősen 3 év 6 havi börtönbüntetésre ítélte, amelynek letöltését 2023. február 15-én kellett volna megkezdenie a „parkettás”-nak becézett kecskeméti börtönben. A bevonulás azonban elmaradt, mivel a trombitaművész a megromlott egészségi állapota miatt kérelmezte a büntetés végrehajtásának elhalasztását.

Az ügy Lajcsi egész családját megviselte, a zenésznek a házassága is megromlottédestestvére, Pisti is aggódik érte, aki természetesen próbálja bátyját támogatni a nehéz időkben.

Hogy mit tehetek én ebben a helyzetben? Semmit. Csak támogatom őt és hallgatok. És közben természetesen dühös vagyok és aggódom

– mondta a Bors megkeresésére Galambos István.

István hozzátette, fáj neki, ha azt látja, hogy bántják a testvérét, hisz már csak ők ketten maradtak egymásnak, mivel szüleik és a nagyszülők sincsenek már velük. Lajcsi testvére ezen kívül természetesen nem ért egyet a testvére ellen hozott ítélettel, de tudomásul veszi.

– A családban nem kérdés, hogy itt vagyunk neki. A gyermekei és én is, ez természetes. A rácsok mögött azonban egyedül lesz, súlyosbítva azokkal az egészségi problémákkal, amik most előjöttek. Egyébként meg hatvan éves… ezek a gondok már akár a kora miatt is jöhettek, és persze a stressztől, amit az elmúlt években megélt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem féltem őt. Még akkor is féltem, ha tudom, hogy egy csodálatos személyiségű ember, akinek bizonyára nem sok konfliktusa lesz bent. Akkor is összeomolhat bent… – tette hozzá István.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?