Celeb / Híresség

Majka is reagált a pénzével villogó G.w.M. szavaira: „Ha keresel havi hárommilliót 5 éven keresztül, az soknak tűnhet”

Ezt az embertípust a rapper soha nem értette.

 

 

 

A G.w.M. néven ismert Varga Márk korábban durván kiosztotta a nemrég teltházas koncertet adó Azahriah-t azzal, hogy neki a ruhái annyit érnek, mint egy arénás koncert bevétele.

„A ruhatáram annyi, mint egy Papp László-profit!” – írta G.w.M, és ezt már Majka sem hagyhatta szó nélkül. Az AC News kereste meg a rappert, hogy mondjon pár mondatot a történtek kapcsán.

„Sok ember azt hiszi, hogy ha rengeteg pénzt keres, akkor az egyfajta elismerés. De mi az a sok? Ha keresel havi három milliót 5 éven keresztül, az soknak tűnhet, de tudjuk, hogy vannak ennél sokkal magasabb szintek is. Igazából nem tudom mire jó az, ha fitogtatja valaki azt, amije van. Én ennek nem vagyok a híve. Persze van, hogy én is pózolok egy kocsival, de akkor az csak munka” – reagált a nagyzolásra Majka.

„G.w.M-et nagyon kissrác kora óta ismerem. Mindig kedves, tisztelettudó volt. Azahriah pedig egy elképesztően tehetséges srác, aki most a tinédzserek kedvence. Külföldi rapperek is mutogatják a drága holmikat, mert így akarják megmutatni, hogy kitörtek a szegénységből, és más életet élnek, mint előtte. Egyébként nem csak a rapperek villognak a luxussal, bár ezt az embertípust soha nem értettem…” – tette hozzá a rapper.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?