Celeb / Híresség

Kulcsár Edina elárulta, amire mindenki kíváncsi

Kulcsár Edina végre elárulta, azt, amire mindenki kíváncsi! A rajongókkal ugyanis megosztotta, mi lesz a neve a születendő kislányának.

 

 

 

A modell és párja, G.w.M még 2022 őszén jelentették be a nagy hír, miszerint új taggal bővül a családjuk, Edinának a várandóssága miatt még a Dancing with the Stars műsorát is vissza kellett mondania. A páros akkor bevallotta, bár terveztek közös babát, mégis váratlanul érte őket, hogy Edina teherbe esett, a kicsi ugyanis gyógyszer mellett fogant meg. A szerelmesek ennek ellenére nagyon boldogok voltak a hírtől, azóta is madarat lehet velük fogatni, sőt nemrégiben a boldogító igent is kimondták, így most már házastársakként várják a baba érkezését.

Edináék azt már korábban elárulták, hogy kislányuk lesz, sőt azt is elmondták, már a neve is megvan, ám azt egészen idáig nem osztották meg a rajongókkal. A modell viszont most egy hosszabb Instagram-bejegyzésben fedte fel, mi lesz a pici neve. A páros választása az Amira névre esett, minek jelentése elpusztíthatatlan, örökkévaló.

A kislányunk az Amara nevet fogja viselni. Arra törekedtünk, hogy ne mindennapi nevet adjunk neki, mert hisszük, hogy ő sem lesz mindennapi! (…) Ezenkívül fontos szerepet játszott a név választásban az is, hogy a számmisztikai elemzése alapján, melyik szám tartozik Amara nevéhez. Mik lesznek rá jellemzőek. Az ő neve is a 7-es számot képviseli, amit az apukája neve is

– írta a posztjában Edina.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?