Celeb / Híresség

Schobert Lara tényleg Kazincbarcikára költözhetett 10 évvel idősebb, focista kedveséhez: meghitt fotókon a szerelmi fészek

Schobert Lara és új párja Kazincbarcikán bútorozhattak össze. A fiatal lány részleteket is mutatott a közös otthonból.

 

 

 

Schobert Lara és új kedvese kapcsolata hamar komolyabbra fordult: a fiatal lány egy ideje már Kazincbarcikán tartózkodik, ahol a 10 évvel idősebb párja focizik. Az illető a Kazincbarcikai SC futballistája, szerelme pedig előszeretettel látogat ki a meccseire, hogy személyesen szurkoljon neki és támogassa őt. A barna szépség nemrég töltötte be a 20. életévét, ennek alkalmából pedig hatalmas bulit csaptak az édesanyja Alakreform Táborában, melyen természetesen részt vett a kedvese is. Lara már nem titkolja, hogy egy párt alkotnak, illetve, hogy egyre jobban elmélyül a kapcsolatuk, de a születésnapi lufikkal pózolva lerántotta a leplet a titokzatos hódoló nevéről is.

Nagyon úgy néz ki, hogy Szekszárdi Tamással összebútorozhatott Kazincbarcikán a fiatal lány, ugyanis Rubint Réka egyre több olyan posztot oszt meg a közösségi oldalán, amelyekben azt írja, mennyire hiányzik neki a lánya. A fiatal lány egy ideje már egyébként is fontolgatta a költözést, mivel vágyik a magánszférára, de megnyugtató számára, hogy a családjához bármikor visszamehet. A sors fintora, hogy egykor Rubint Rékát is a szerelem csábította vissza a szülővárosába, Kazincbarcikára, 30 évvel később pedig a lánya jár kéz a kézben ugyanazon a környéken.

Más bizonyíték is előkerült Lara közösségi oldalán, amely a költözésre utalhat: a 24 óráig megnézhető Instagram-sztorijában részleteket osztott meg a szerelmi fészekről és Tamásról, és kiderült, hogy az új kiskutyája, Mézi is vele tartott. A kutyás fotón, amin a focista a házikedvenccel fekszik az ágyon, a háttérben feltűnik egy világító T és L betű formájú dekor, ami szintén arra enged következtetni, hogy Laráék közösen laknak ott. Egy másik videóban pedig már trükkökre is tanítja az előszobájukban a kiskutyát, a felvételen mindössze egy hálóinget visel. Ide kattintva az is látható, ahogy a bejárati ajtó előtt összebújva, egymást puszilva fotózkodnak a szerelmesek.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?