Celeb / Híresség

Vége a celebkedésnek? Gáspár Evelin új szakmát választott magának

Izgalmas új kihívásba vágott bele Gáspár Evelin. A Hal a tortán versenyzője szeptember óta a TV2 Akadémia növendéke, ha pedig végez az egyéves képzéssel, riporterként szeretne dolgozni.

 

 

 

Evelinnek erre minden esélye meg is van, hiszen nemcsak tehetséges, de alázatos is. Az elmúlt egy hónapban a Tények Plusz stábjában dolgozott gyakornokként, és a második munkanapján már az első önálló riportján is túl volt.

– Egy pszichológussal kellett először beszélgetnem, és bevallom, izgultam, hogy jól teljesítsek. De végül minden jól sikerült, és a végén írt egy üzenetet, hogy milyen ügyes voltam. Sokrétű munkát végeztem, nemcsak riportokat készítettem különböző témákban, de a végleges anyag elkészítésében, vágásában is részt vettem. Annyira jó érzés volt utána látni a tévében, hogy az én munkám került képernyőre! – mondta a Blikknek Gáspár Evelin, aki múlt vasárnap a Sztárban Sztár leszek! kulisszái mögött gyakornokoskodott.

Gáspár Győző idősebbik lánya volt már a kamera mindkét oldalán, tapasztalta, milyen reflektorfényben lenni, ahogyan azt is tudja már, milyen izgalmas a háttérmunka. Ez utóbbi vonzza őt.

– Kamerák mögött lenni összetettebb, bonyolultabb, több figyelmet igénylő munka. Nagyon élvezem, még ha sokszor késő este végzek is. Fél év múlva levizsgázom, a jövőben pedig szívesen dolgoznék riporterként – jelentette ki Evelin.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?