Celeb / Híresség

Tóth Gabi belefogy a lakáshitelébe! Az énekesnő retteg, hogy nem tudja kifizetni az új otthonukra felvett összeget – fotó

Tóth Gabinak annyi dologra kell egyszerre figyelnie az új házuk felújítása és a költözés miatt, hogy hirtelen ledobott hat kilót magáról. Az édesanya azon aggódik, hogy nehézségekbe ütköznek majd a lakáshitelük miatt.

 

 

 

Tóth Gabi élete már hetek óta rendkívül zsúfolt és stresszes, ugyanis tavasszal végleg vidékre szeretnének költözni a családjával, addig viszont még hátravan pár lépcsőfok, amit meg kell ugraniuk. Szentendrén vették meg az új családi fészküket, ráadásul Krausz Gábor munkatársa, Vomberg Frigyes mellett.

Mentálisan nagyon megterheli az énekesnőt a felújítás és az új otthonuk körüli teendők, mivel bevallotta, hogy javarészt mindent egyedül csinált, amíg a férje forgatott. Úgy tűnik, van is mitől félnie, mert eladósodtak a sztárséffel, ráadásul a költözés előkészületeivel sem haladnak a leggyorsabban.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ha más nem, még a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra– ecsetelte az előadó, majd arról is beszélt, hogy az első hitel felelősségétől „picit betojt”, ugyanis elég bizonytalannak tartja a szakmáját és a zeneiparban való tevékenykedést, hiszen ciklikusan tud fellépésekre járni.

Amikor ebbe úgy igazán belegondolok, gyorsan le is dobok magamról egy kilót. Ennek alapján eddig hatszor gondoltam bele, mert annyit stresszeltem le magamról az elmúlt pár hétben– árulta el a Story magazinnak. Az információk szerint Szentendre elegánsabb részén, Pismányon áll az új otthonuk.


forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?