Celeb / Híresség

Tóth Andi: „Kilenc éve még más ember voltam, egy erdélyi kislány… Elrontott ez a szörnyű világ”

Mindössze 14 éves volt, amikor besétált egy tehetségkutató színpadára, és eldőlt, Tóth Andinak ez az útja. A nagyváradi fiatal énekesnő karrierje azóta is töretlen, sikert sikerre halmoz, ám a közösségi oldalakon megosztott tartalmai vegyes érzelmeket váltanak ki a követőtáborából. Soha nem volt tipikus jó kislány, de mindig is megharcolt a sikerért.

 

 

 

Az első tehetségkutatós fellépése óta szinte 10 év telt el, Tóth Andi a közönség szeme láttára nőtt fel. Mi sem bizonyítaná, hogy a csúcsra küzdötte magát az egykor vadóc tinédzser, mint az, hogy hamarosan a Sztárban Sztár zsűrijében találkozhat vele a közönség hétről hétre.

Az énekesnő a hot! magazinnak mesélte el, hogyan élte meg a sikert, a karrierépítést, és mi a helyzet vele mostanában.

„Kilenc éve még más ember voltam, egy erdélyi kislány. Elrontott ez a szörnyű világ. Nagyon másként terveztem. Olyan családból jöttem, ahol már húszévesen megtalálták az igazit, aztán huszonévesen már megvolt a két gyerek, és voltak tervek a családdal együtt. Most huszonnégy vagyok. Nekem az volt a normális, amit otthon láttam” – mesélte Tóth Andi, majd hozzátette, nincs most még „hova szülnie” és nagyon meg kellett változnia ahhoz az erdélyi kislányhoz képest, hogy tartani tudja azt, amit elért.

„Amikor bátortalannak mutatkoztam, akkor szétszedtek, és a sok bántás után tanultam meg, hogy fel kell vennem a pajzsot, amivel bármilyen támadást ki tudok védeni. Aztán hazamegyek, ledobom, és otthon egy teljesen más arcomat mutatva köszönök Petinek” – tudhattuk meg az előadótól az okát, miért mutatkozik kemény csajnak a kamerák kereszttüzében.

A szerelmi életével kapcsolatban elárulta, egyáltalán nem bánja, hogy a zenés show zsűrijében együtt ül majd Marics Petivel, mert amúgy is sok időt töltenek együtt.

„Ha tehetjük, együtt vagyunk, de nyilván közben külön személyek. Nem egy székben ülünk majd a Sztárban Sztár során sem, és nem adunk közösen pontot, hanem külön bírálunk embereket. Egyébként nem feltétlenül viszem haza a munkát. Néha, ha valami nagyon mélyen érint, akkor előveszem, és átbeszéljük, de nem vagyok olyan, aki még a következő héten is felhozza, ha valamiben nem egyezett a véleményünk” – fejtette ki Tóth Andi.

Arra is rávilágított, tisztában van vele, hogy nem probléma, ha bizonyos dolgokban eltérő a véleményük, „sőt ez a versenyzőknek is jót tehet” – mondta.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?