Celeb / Híresség

Kulcsár Edina soha nem hallott családi drámája a múltból: lelencbe adták, elhagyták az édesanyját

Sosem hallott családi drámáról mesélt Kulcsár Edina. A szépségkirálynő-modell közösségi oldalán rengeteget posztol az édesanyjáról, Krisztináról és Anci mamáról. Azt azonban kevesen tudják, hogy a 92 éves asszony nem Edina nagymamája, hanem a dédmamája. Az influenszer ugyanis sosem ismerhette a nagymamáját, aki pici korában intézetbe adta Edina édesanyját, így aztán nem is találkoztak vele soha…

 

 

 

– A nagymamámat nem ismertem, de igazából anyu sem. Még egészen kicsi volt, amikor intézetbe adta őt, majd a dédmamám hozta ki onnan kétéves korában. Onnantól ő nevelte anyukámat, aki mindig is úgy tekintett rá, mintha az édesanyja lenne. Sőt, mivel anyu nagyon fiatalon, 18 évesen szült engem, volt, aki azt gondolta rólunk, hogy mi testvérek vagyunk és Anci mama az anyukánk – kezdte a Blikknek Kulcsár Edina, aki mára ugyan már feldolgozta a történteket, de azt azért fájlalja, hogy az anyai nagymamáját, aki ma már nem él, sosem ismerhette.

– Már gyerekként tudtam erről a történetről, és el is fogadtam, valahogy így nőttem fel, hogy ezt tudtam… teljesen természetes volt. Anyu is maminak hívja Anci mamát, a gyerekek is így szólítják. Arról, hogy miért adta anyut intézetbe az édesanyja, nem tudunk semmit, csak azt, hogy egyik gyerekére sem volt kíváncsi. Sőt, anyu testvéreiről sem tudunk semmit, mert az intézet nem ad ki semmilyen információt az örökbe fogadott gyerekekről. Már felnőttként azért megkereste 1-2 testvérét, de – sajnos – már annyi idő eltelt, hogy olyan volt, mintha idegenek lennének – mesélte Edina, aki azonban a mai napig szoros kapcsolatban van édesanyjával és Anci mamával. Nem csoda hát, hogy utóbbi kísérte az anyakönyvvezető elé a Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel tartott esküvőjén.


– Én ezt már régen elterveztem, hogy a mami kísér majd engem, de ezt elfelejtettem tudatni vele, úgyhogy volt meglepetés, amikor az esküvőn mondtam neki, hogy vegye le a kabátját, mert szeretném, ha ő kísérne az oltárhoz – folytatta nevetve Edina. – A mamikám nagyon energikus, pedig májusban már 92 éves lesz, de ez szerintem azért van így, mert mindenbe bevonjuk, és érzi, hogy szükség van rá. Ráadásul, bár eleinte ódzkodott a modern technikától, ma már tabletje és okostelefonja is van, amin van egy helymeghatározó program, így mindig látja, merre járunk. Van, hogy felhív, amikor itt vagy ott vagyok, s tudatja velem, hogy tudja, merre járok. De van egy Viber-csoportunk is anyuval és a mamival, és minden nap csetelünk egymással. Van egy kék, kézzel írt receptes füzetünk, gyakran írok neki, hogy fotózza ki valamelyik receptet, majd küldje el nekem, mert épp főzök. Elképesztően büszke vagyok rá, s arra is, hogy ilyen jól tartja magát. Persze, vigyázunk is rá, anyu vele lakik, és mi is vele vagyunk, amikor csak tudunk – tette hozzá Kulcsár Edina, aki előre örül, hogy Anci mama hamarosan háromszoros üknagymama lesz, hiszen rövidesen érkezik a G.w.M-mel közös kislányuk.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?